Реклама
Реклама
Реклама

Кредитний калькулятор Газпромбанку для фізосіб онлайн

  1. Які кредити видає Газпромбанк?
  2. кредити Газпромбанку
  3. Іпотека і іпотечний калькулятор Газпромбанку
  4. Способи погашення споживчого позики в Газпромбанку
  5. Штрафи за прострочення щомісячного платежу
  6. Інформація про Газпромбанку
  7. Корисне по темі

Газпромбанк, що входить в трійку лідерів російського банківського сектора, пропонує фізичним особам доступні і швидкі споживчі кредити на будь-які цілі і потреби. Кредитний калькулятор Газпромбанку дозволить розрахувати підсумкову суму до погашення, щомісячний платіж і загальну переплату в онлайн режимі.

Які кредити видає Газпромбанк?

Сьогодні Газпромбанк пропонує населенню кілька типів кредитних програм, в тому числі, іпотечні позики, кредити на придбання нового автомобіля Сьогодні Газпромбанк пропонує населенню кілька типів кредитних програм, в тому числі, іпотечні позики, кредити на придбання нового автомобіля. У лінійці продуктів банку є і спеціальні споживчі позики для військовослужбовців. За ним ставки знижені і можна взяти кредит за низькою ставкою.
Споживчі позики видаються як із забезпеченням, так і без нього, на будь-які цілі. Є в лінійці і цільові кредити. Наприклад, на рефінансування заборгованостей за кредитними зобов'язаннями в інших банках, а також на оплату газового обладнання та відповідних послуг, пов'язаних з його установкою і обслуговуванням.

Зробити розрахунок кредиту онлайн без допомоги банківських працівників можна в багатофункціональному кредитному калькуляторі Газпромбанку.

Розрахунок кредиту в Газпромбанку допоможе дізнатися підсумкову суму до погашення з урахуванням нарахованих відсотків, розрахувати суму щомісячного платежу і т.д.
Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс не дасть можливості помилитися. Просто заповніть необхідні поля, вказавши суму кредиту, термін в місцях і т.д. Відтепер кожен зможе заощадити час на відвідуванні офісу, розраховуючи займ в спеціальному онлайн-калькуляторі.

кредити Газпромбанку

Своїм позичальникам Газпромбанк пропонує 2 види споживчих кредитів:

  1. Для військових-учасників НІС. Максимальна сума до 500 000 рублів строком на 3 роки. Відсоткова ставка прямо залежить від терміну позики і наявності забезпечення. Найвигідніші умови у позики на короткий термін із забезпеченням.
  2. Споживчі кредити для громадян. При цьому такий займ може бути як цільовим (рефінансування кредитних зобов'язань в іншому банку, оплата газового обладнання), так і нецільовим (споживчі потреби позичальника). Відсоткова ставка від цього фактора не залежить. Як і в першому випадку, вона залежить від терміну кредитування і наявності забезпечення. Більш того, для зарплатних клієнтів і працівників бюджетних установ процентні ставки будуть ще нижче.

У лінійці банку є і автокредити на придбання автомобіля. Наприклад, авто вартістю не більше 800 000 руб. можна придбати в кредит з Держсубсидії за зниженою ставкою в розмірі 10,67% річних. Максимальний термін такого позики становить 3 роки.

Представлений калькулятор споживчого кредиту Газпромбанку допоможе розрахувати щомісячний платіж по будь-якому з вищевказаних видів позики.

Іпотека і іпотечний калькулятор Газпромбанку

Газпромбанк пропонує клієнтам дуже великий перелік іпотечних продуктів і програм. Однозначно найвигідніші умови по придбанню квартири / таунхауса з Держсубсидії. Відсоткова ставка лише 11,3% річних при мінімальному внеску в розмірі 20% від вартості житла. Ще більш вигідні умови діють для позичальників, які купують житлоплощу у групи компаній «Мортон» і ФСК «Лідер». За умовами програми передбачено придбання житлоплощі в об'єктах, що будуються, проте, в переліку продуктів банку є програми з придбання житла на вторинному ринку.

Особливі умови діють і для військовослужбовців. На відміну від інших банків, максимальний термін іпотеки для цієї категорії громадян становить 25 років, тоді як в тому ж Ощадбанку, він не перевищує 15 років.

Назва
іпотеки /
параметри Min сума Max сума Ставка в
річних Min
термін Max термін Перв.
внесок Купівля квартири / таунхауса з держ. підтримкою 500 тис. руб. 8 млн. Для Москви і Пітера
3 млн. Для регіонів Від 11,3% до 11,8% 1 рік 30 років Від 20%
вартості Придбання
квартири (перв. ринок) 500 тис. руб. 45 млн руб. Від 14,25% до 15% 1 рік 30 років від 30% від вартості Військова іпотека - 1,7 млн ​​руб. Від 12,5% до 13,10% 1 рік 25 років від 20% від вартості Купівля квартири (втор. Ринок) 500 тис. Руб. 45 млн руб. Від 14% до 14,5% 1 рік 30 років від 30% вартості рефінансує. іпотеки 500 тис. руб. 45 млн руб. Від 14% до 14,5% 1 рік 30 років від 30% вартості Цільовий іпотечний кредит 500 тис. Руб. 30 млн руб. Від 16% до 19% 1 рік 15 років від 30% вартості На ремонт квартири 500 тис. Руб. 9 млн руб. Від 16,5% до 17,75% - - Від 30% вартості

Для оформлення заявки потенційного позичальника потрібно принести в банк наступні документи:

  • Анкета-заява на іпотечний позику
  • Оригінал і сканкопію паспорта
  • Сканкопію труд.кніжкі з печаткою організації на кожній сторінці
  • Довідка про доходи 2НДФЛ за останній 12 міс.

Позитивне рішення діє протягом 2-х місяців. В цей термін клієнту потрібно надати додатковий пакет документів на кредитованим приміщення.

Способи погашення споживчого позики в Газпромбанку

Позичальникам банк пропонує кілька способів погашення кредиту на вибір:

  1. Шляхом внесення готівки через касу банку
  2. У ПВН Газпромбанку готівкою
  3. У банкоматах Газпромбанку готівкою (якщо термінал підтримує прийом готівки) або за допомогою банківської карти (при її наявності)
  4. Через інтернет-банкінг. При цьому у позичальника повинен бути оформлений інший продукт банку. Наприклад, розрахунковий рахунок або карта, з якої можна переводити гроші. Для більшої зручності можна підключити послугу «Автоплатеж». У визначену дату сума буде списуватися автоматично.
  5. Банківського переказу за реквізитами

Читайте також: Порядок дострокового погашення кредиту в Совкомбанк

Штрафи за прострочення щомісячного платежу

За затримку щомісячного платежу по кредитах із забезпеченням Газпромбанк нараховує пені в розмірі 0,05% в день від суми заборгованості, що утворилася. Чи нараховується аж до дати погашення. За прострочення по споживчих позиках без забезпечення нараховується пені в розмірі 0,2% в день від суми заборгованості, що утворилася.

Інформація про Газпромбанку

Ліцензія: № 354 Керівник: Акімов Андрій Ігорович Адреса: 117420, г. Москва, ул. Наметкина, д. 16, корп. 1. Телефони: 8 800 100-07-01, 8 (495) 913-79-99,
8 800 100-00-89 Сайт: www.gazprombank.ru

Корисне по темі

Копіювання матеріалів з сайту без згоди автора заборонено. Більш детально на http://mobile-testing.ru/rules

Які кредити видає Газпромбанк?
Які кредити видає Газпромбанк?