Реклама
Реклама
Реклама

Де можна взяти кредит в 19 років 200 000 рублів для покупки автомобіля?



Максим запитує ••• 4 роки тому

Привіт, я хочу взяти кредит на покупку машини. Мені 19 років. Сума потрібна 200 000 рублів. Підкажіть, будь ласка, в якому банку можуть дати кредит?

Відповідає Ольга, економіст, Креднал.ру •••

Привіт, Максим! На жаль, цільової кредит на покупку автомобіля Вам навряд чи вдасться отримати в такому ранньому віці. Навіть Сбербанк Росії кредитує з 20 років. Ми не пропонуємо Вам чекати настання відповідного віку, а оформити необхідну суму грошових коштів 200 000 російських рублів за допомогою споживчого кредиту .
Наприклад, кредит на карту « Тінькофф Платінум »Від банку Тінькофф Кредитні Системи можна отримати з 18 до 70 років, без офіційного підтвердження доходів. Ми вважаємо, що такий гнучкий підхід до заявників, робить даний продукт більш доступним, оскільки і серед студентів є безліч бажаючих кредитуватися, і серед пенсіонерів. Чомусь багато кредиторів скидають з рахунку дану аудиторію, хоча в її рядах є досить кредитоспроможні і платоспроможні позичальники. Зверніть увагу, що оформлення кредитної угоди відбувається дистанційно (без візиту в банк), тому дуже уважно заповніть свою заявку. При вказівці недостовірних або неточних даних, Вам буде відмовлено в наданні кредиту. Протягом декількох хвилин Ви можете заповнити заявку у нас на сайті. Результат її розгляду буде Вам озвучений по телефону вже через 2 хвилини. Під час дзвінка, кредитний експерт погоджує з Вами схвалену суму кредиту і умови тарифного плану по ньому. У тому випадку якщо відповіді від кредитодавця не буде, то на офіційному сайті банку Тінькофф Кредитні Системи є функція «Перевірити статус розгляду заявки». При позитивному рішенні кредитувати Вас, банківська карта разом з документами доставляється Вам поштою, без оплати післяплати. Для того щоб вона була активна, Вам потрібно буде відправити назад в банк підписаний договір і копію паспорта.
Умови по кредиту від банку Тінькофф Кредитні Системи наступні:
Максимальна сума кредиту становить до 300 000 російських рублів. Умови тарифного плану, кредитодавець визначає індивідуально для кожного позичальника, в залежності від статусу і якості його кредитної історії. Такий вибірковий підхід заснований на підвищені ризики неповернень по боргах. Розмір номінальної процентної ставки по кредиту становить від 24.9% річних.
Бажаємо Вам удачі в отриманні кредиту!


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 4.4 / 5 1 - 9 відгуківПідкажіть, будь ласка, в якому банку можуть дати кредит?
Відповідь корисний?