Реклама
Реклама
Реклама

автокредит

  1. Автокредитування: відсотки, пільги, умови Автокредитування - це можливість придбати нову іномарку...
  2. Хто може взяти автокредит

Автокредитування: відсотки, пільги, умови

Автокредитування - це можливість придбати нову іномарку або вітчизняну машину вже сьогодні, не відкладаючи покупку до кращих часів. Не секрет, що ціни на автомобілі без пробігу сильно залежать від безлічі факторів, не всім громадянам Росії по кишені придбати хорошу машину, навіть регулярно відкладаючи з зарплати. У той час як наявність власного автомобіля - це гостра необхідність для людей сімейних, любителів подорожувати, всіх, чия робота пов'язана з постійними пересуваннями по місту, області, країні ...

Звичайно, можна заощадити і придбати б / у авто з рук по приватному оголошенню. Однак така угода досить ризикована - за низькою ціною підтриманих машин часто ховаються серйозні проблеми: наслідки аварій, непрофесійного ремонту, факти викрадення та ін. Оцінивши ризики, люди, які піклуються про свій комфорт і безпеку, вважають за краще переплатити банку, але спокійно їздити за кермом надійної нової машини, будь то дорогий позашляховик або бюджетний мінівен.

Кредитні організації у співпраці з автовиробниками пропонують купити автомобіль в кредит, сплативши перший внесок, а решту суми виплачуючи протягом декількох років під певний відсоток річних. Він залежить від двох чинників: рівня інфляції в країні і ставки рефінансування Центробанку РФ. Відсоток вираховується не від загальної вартості автомобіля, а від залишку, який Вам треба заплатити. Тобто, чим більше перший платіж - тим менше переплата в результаті.

програми автокредитування

Всі автокредити можна поділити на стандартні і комерційні. У першому випадку мова йде про легковики для особистого користування, у другому - про вантажівках і спецтехніки для бізнесу. Вимоги до позичальника і застави в цих двох випадках будуть різнитися.

Якщо проаналізувати програми стандартного автокредитування, які пропонують вітчизняні банки, то умови приблизно скрізь однакові, а саме:

  • обов'язковий перший внесок - від 10 до 15% від повної вартості обраної машини;
  • офіційний дохід повинен бути не менше певної суми, в залежності від регіону Росії, підтверджується довідкою вільної форми
  • термін автокредиту - до семи років
  • наявність страховки КАСКО знижує процентну ставку
  • переплата - 12-30 відсотків на рік

Можна зустріти пропозиції автокредиту під менший відсоток і на невеликий термін (до року). Найчастіше їх розміщують кептінговие банки, т. Е. Які співпрацюють з одним-єдиним автоконцерном. До того ж, такі пропозиції діють тільки на деякі моделі, причому преміум-класу. Якщо Ви хочете взяти автокредит в такому банку на придбання бюджетного «китайця», наприклад, то умови будуть такими ж, що і в інших кредитних організаціях.

Хто може взяти автокредит

Отримати автокредит можуть офіційно працевлаштовані мешканці РФ, Вам знадобляться наступні документи:

  • довідка про доходи у вільній формі
  • паспорт громадянина РФ
  • другий документ: водійські права, СНІЛС, закордонний паспорт, свідоцтво про присвоєння ІПН

Банк також може взяти на зберігання оригінал ПТС на весь термін кредиту. Може знадобитися документально оформлена згода дружини або чоловіка позичальника з умовами договору. Можливо оформлення договору на третю особу, а також покупка в кредит автомобіля з пробігом, в тому числі - у фізичної особи (Якщо Ви вирішите скористатися пільговим субсидуванням від держави, зверніть увагу, що пільги поширюються тільки на нові машини, які раніше не стояли на обліку ).
У зв'язку з активним розвитком послуг кредитування, банки намагаються максимально пом'якшити вимоги до потенційних клієнтів, а також активно працюють над покращенням сервісу. Сьогодні можна заповнити заявку на автокредит онлайн в будь-який зручний час, не витрачаючи час на черги в офісі. Консультацію також можна отримати на сайті у онлайн-помічника. Крім того, є варіанти автокредиту без першого внеску і без КАСКО. При ознайомленні з умовами конкретного пропозиції, укладанні договору уважно ознайомтеся з кожним пунктом і примітками, запитаєте у консультанта про всі можливі знижки, пільги, штрафи і комісії - і тоді покупка авто в кредит буде максимально вигідною та безпечною для Вашого бюджету.