Реклама
Реклама
Реклама

Автокредит в Липецьку: кредит на покупку автомобіля

  1. Програми автокредитування в Ощадбанку Липецька
  2. Кращі пропозиції від інших банків Липецька
  3. Автокредит в Липецьку без вкладення своїх грошей

РЕКЛАМА   Автокредит в Липецьку на доступних умовах надають філії федеральних банків

РЕКЛАМА

Автокредит в Липецьку на доступних умовах надають філії федеральних банків. Кредит на автомобіль можна вибрати і взяти за різними програмами: новий або старий автомобіль, комерційний транспорт. вигідний цільової автокредит є зручним способом придбання власного автомобіля, завдяки якому управляти мрією стає реальнішою.

Розглянемо найцікавіші варіанти оформлення нової машини в кредит в Липецьку.

Програми автокредитування в Ощадбанку Липецька

Почнемо розгляд з найстарішого банку країни. стандартна програма автокредитування передбачає наявність мінімального початкового внеску в розмірі 15% від ціни машини. Процентна ставка:

  • в рублях буде від 13,5%,
  • в валюті від 10,5% річних.

Зараз стало можливим оформити кредит в Ощадбанку без надання довідки про доходи, але для цього сума власних коштів на покупку машини повинна бути від 30% і більше, від її ціни.

Сбербанк цікавий не стільки своїми стандартними програмами, скільки наявністю пільгових варіантів оформлення автокредиту.

В автокредитуванні діє програма держсубсидування , За якою держава компенсує банку зниження ціни автомобіля на 10% за умовами "Перший автомобіль" або "Сімейний автомобіль".

У програмі на даний момент крім Ощадбанку беруть участь ще півтора десятка банків і цей список буде розширюватися до вересня. Державне субсидування дає можливість видавати автокредити на пільгових умовах за зниженими ставками. Програма поширюється:

  • тільки на нові автомобілі російського складання,
  • ціна на які не повинна перевищувати 1 500 000 руб.

тільки на   нові автомобілі   російського складання,   ціна на які не повинна перевищувати 1 500 000 руб

Так же Ощадбанк має партнерські відносини з провідними автовиробниками, які роблять знижку клієнтам банку на покупку машин, ніж частково компенсує витрати по сплаті відсотків. Оформлення таких кредитів один з найвигідніших на сьогоднішній момент варіантів в Липецьку.

Кращі пропозиції від інших банків Липецька

  1. Тойота банк кредитує на половину вартості машини під ставку 8,9%. При цьому другу половину доведеться оплачувати з власних, відкладених на покупку авто, грошей. Необхідний комплексний пакет документів і оформлення КАСКО. Якщо ви оплачуєте 60% вартості автомобіля за рахунок власних накопичень, то страховку за перший рік можна буде включити в суму кредиту.
  2. Русфінанс банк в Липецьку запропонує ставку в 9,5% при первинному внеску від 70%. Підтверджувати дохід потрібно тільки якщо сума кредиту перевищить 800 000 руб., Що при такому обсязі своїх коштів рідкість. Обов'язково оформлення КАСКО, ОСАГО і страхування життя.
  3. В АБ Росія можна оформити автокредит за ставкою 12,5% -15,5% при наявності власних заощаджень на покупку автомобіля в розмірі від 10% його ціни.

Автокредит в Липецьку без вкладення своїх грошей

Сберкредбанк Липецька пропонує оформити кредит на автомобіль сумою до 1 500 000 руб., Відсотки при цьому варіюється від 15 до 27. Програми даного банку дозволяють вибрати автомобіль російського або іноземного виробництва, новий або старий.

В банку Російський капітал без початкового внеску можна взяти кредит лише на новий автомобіль.

Відсоток по кредиту цілком розумний - від 14,9% до 16,9%. Максимальний термін кредиту 60 місяців.

Балтінвестбанк дозволяє збільшити термін автокредиту до 7-ми років. Також тут від вас не буде потрібно ні початкового внеску, ні обов'язкових страховок. Але ставка буде за розміром близька до звичайних споживчих кредитах і складе 17,5-21%.

Вибір автокредитів в Липецьку величезний, можна оформити в кредит автомобіль вітчизняного або іноземного виробництва, нову машину або з пробігом , При наявності мінімального початкового внеску або навіть при повному його відсутності. Головне, підібрати програму оптимально підходить під вашу ситуацію. Якщо мета - мінімальна ставка, то варто приділити увагу програмі державного субсидування.

РЕКЛАМА

Публікації за темами: як взяти автокредит, яку машину вибрати в кредит, умови автокредитування в банках на нові та вживані автомобілі, як достроково погасити автокредит на машину, страхування КАСКО і ОСАГО для кредитного авто. Редакція сайту "Автомобіль в кредит" допомагає розібратися в питаннях отримання, погашення та обслуговування кредиту на автомобіль