Реклама
Реклама
Реклама

Зеленоградский автобус №13 знятий з маршруту, автобус №15 вкорочує рух

  1. автобус №13
  2. автобус №15

Зміни в русі громадського транспорту в Зеленограді тривають. Нещодавно для поліпшення транспортного сполучення 20 мікрорайону був змінений маршрут руху автобуса №28 , Який тепер курсує по «нової» частини міста від Привокзальної площі по Новокрюковской вулиці, проектованого проїзду 898, панфіловський проспекту, вулиці Кам'янка, Георгіївському проспекту, вулиці Льотчиці Тарасової і Радянської вулиці.

Потім був змінений маршрут руху автобуса-експреса №400е , Який з сьогоднішнього дня йде до метро «Річковий вокзал» по швидкісній трасі М11 без зупинок.

автобус №13

Наступна зміна стосується зеленоградского автобуса №13 - по   повідомленням ГУП Мосгортранс   через низький пасажиропотоку автобуси зняті з маршруту Наступна зміна стосується зеленоградского автобуса №13 - по повідомленням ГУП "Мосгортранс" через низький пасажиропотоку автобуси зняті з маршруту. Зміни вступили в силу 1 липня. Раніше автобус №13 починав рух від станції Крюково, потім рухався по панфіловський проспекту, Проспекту Генерала Алексєєва до промислової зони «Західна».

Тепер дістатися до промзони від станції Крюково можливо на автобусі №3, наступним за маршрутом Сонячна алея - Центральний проспект - проспект Генерала Алексєєва. Автобус має рух і в зворотному напрямку. Крім того, від «Західної» курсує автобуси малої місткості №27. Вони мають маршрут проспект Генерала Алексєєва - вулиця Юності - Московський проспект - Соснова алея - Фірсановское шосе - селище Назарьево. За аналогічним маршрутом рухається і автобус №27, але кінцева зупинка його - платформа Фірсановская. Автобус №27 обслуговує підмосковний перевізник «Мострансавто» з власними тарифними планами.

Пасажирам, які не мають можливості потрапити на дані маршрути, доведеться робити пересадку на зупинці «Берізка», на якій зупиняються всі перераховані вище маршрути і вже з неї добиратися до «Західної».

автобус №15

Крім того   зміни торкнулися   і автобуса №15, повідомляє електронна газета району Крюково Крім того зміни торкнулися і автобуса №15, повідомляє електронна газета району Крюково. З 4 липня по вихідних і святкових днями він вкорочує свій маршрут руху. До 9 години ранку автобуси будуть слідувати за маршрутом від 16 мікрорайону по панфіловський проспекту до «Північної». Потім протягом дня кінцевою зупинкою автобусів №15 стане кінотеатр «Електрон». Щоб дістатися з «нового» міста до міського кладовища, необхідно зробити пересадку на станції Крюково на автобус №2.

@ Фото сайту busphoto.ru