Реклама
Реклама
Реклама

Тури до Криму дешевше авіаквитків

  1. Ціни на тури до Криму
  2. Чому тури виходять дешевше авіаквитків
  3. На «солодке»: ще один спосіб заощадити

Ситуація з дешевими авіаквитками в Крим повторюється вже третій рік. Досвідчені відпочивальники розкупили мінімальні тарифи на пік сезону, тобто, липень-серпень, мало не на початку року. Можете і самі переконатися, що недорогих квитків на літак на два останні літні місяці, фактично, не залишилося. Незалежно від міста вильоту. Наприклад, cредняя ціна авіаквитків з Москви на липень становить близько 17000 руб. за переліт в обидві сторони (якщо пощастить, можна знайти квитки і за 15000 руб.). На серпень приблизно той же діапазон цін. І це при тому, що з Москви авіакомпанії пропонують найбільш вигідні ціни. Що говорити про рейсах з інших міст, де вартість квитка зашкалює і в низький сезон.

І якщо в минулі два роки хоча б були субсидовані квитки для всіх категорій пасажирів, той в сезоні 2016 субсидії залишаться, швидше за все, тільки для дітей, інвалідів і пенсіонерів. Детальніше про пільгові тарифи в Сімферополь .

Ціни на тури до Криму

Вартість пакетних турів в сезоні 2016, втім, як і в минулому сезоні, такі, що шанс заощадити у відпочиваючих все ж є. Я згадувала про це в огляді цін на відпочинок в Криму . Ціни на пакетні тури, навіть в пік сезону, можуть виявитися нижче, ніж вартість авіаквитків. Але ж пакетний тур включає в себе і переліт, і проживання, а в деяких випадках - навіть трансфер і харчування.

Ось, наприклад, ціни на кінець липня, на 7 ночей, на двох з вильотом з Москви. Включені авіаквитки, проживання, трансфер і медична страховка. Таку вартість мені вдалося знайти через пошукову систему турів. Тільки квитки на літак на ці ж дати коштують від 35607 руб. От і рахуйте: тур від 36186 в порівнянні з квитками за 35607 руб.

Ситуація з дешевими авіаквитками в Крим повторюється вже третій рік

Ціни на тури

Чому тури виходять дешевше авіаквитків

По-перше, пакетні тури найчастіше підв'язані до чартеру, який хоча і менш зручніше, але дешевше. По-друге, конкуренція така, що в цій боротьбі Туроператори не мають грішать і демпінгом. Знижують ціни, щоб не втратити клієнтів. Те ж саме було з Туреччиною, коли вона була відкрита. Тур обходився на порядок дешевше, ніж самостійна поїздка. Ну а тепер тим же перевагою пакетних турів можна користуватися і при відпочинку в Криму.

Обмовлюся, що актуально таке порівняння не завжди. Але в плануванні відпустки ЗАВЖДИ порівнюйте ціни на самостійний відпочинок і поїздку в рамках пакетного туру (якщо така можливість з вильотом з вашого або сусідніх міст існує). З великою часткою ймовірності путівка виявиться значно дешевше.

На початку сезону - в травні і до середини червня, а також в кінці вересня-жовтні, вартість і авіаквитків, і турів знижується. І навіть прагне до зрівнювання. У цей час можна заощадити, якщо пощастить зловити гарячий тур. Я на такі пропозиції натрапляю часто, коли, наприклад, з Москви до Криму можна злітати удвох за 9000-10000 руб., І це ціна за весь тур на двох.

Туроператорів по Криму в цьому році працює досить багато. Тури раджу шукати на агрегаторах, щоб не втрачати дорогоцінний час і порівнювати ціни різних агентств. Серед найвідоміших систем вже згаданий мною, і пошуковик.

На «солодке»: ще один спосіб заощадити

Якщо дешеві авіаквитки до Криму вам зловити все-таки вдалося, по-перше, вітаю. По-друге, ділюся способом ну дуууже добре заощадити на проживанні. Це аукціон рекламних турів Турбазар . Суть в тому, що ви торгуєтесь за той чи інший готель, точніше, номер в готелі. У пік сезону пропозицій навряд чи буде багато, оскільки готелі виставляють вільні номери. А ось на початку і кінці сезону є сенс спробувати щастя. Цілком реально забронювати номер за пару сотень за кілька днів або навіть тиждень проживання.

Ціни на авіаквитки в Крим