Реклама
Реклама
Реклама

Купити пільгові авіаквитки | «Лоукостерів» - купити дешеві авіаквитки на 2019 рік

  1. Купити пільгові авіаквитки на 2019 рік «Лоукостерів» допоможе купити пільгові квитки на 2019 рік...
  2. Пільгові квитки в Крим на 2019 рік

Купити пільгові авіаквитки на 2019 рік

«Лоукостерів» допоможе купити пільгові квитки на 2019 рік за найкращою ціною. Сервіс нашого сайту порівняє всі пропозиції авіакомпаній і авіа-агентств на авіаквитки за пільговими тарифами та виведе користувачеві найдешевші варіанти авіаперельоту. Купувати квитки на літак за пільговою програмою чи ні - вирішувати тільки Вам. Почніть заощаджувати на покупці дешевих авіаквитків по Росії на 2019 рік разом з нами!
Висока ціна на авіаквитки внутрішніх рейсів стає перепоною для більшості жителів Росії. Вартість квитка на літак залежить від відстані, а з огляду на розміри нашої країни, можна уявити як це б'є по гаманцю пенсіонерам, студентам, сім'ям з дітьми, які живуть наприклад на Далекому Сході. Щоб виправити цю ситуацію Урядом РФ була запущена програма щодо отримання субсидій авіаперельотів, що дає право на покупку пільгових авіаквитків.

Пільгові квитки - це квитки на літак за пільговими цінами, метою яких є доступність повітряних перевезень для певної категорії громадян. Авіаквитки за пільговими тарифами продаються авіакомпаніями, які приєдналися до спеціальної державної програми із субсидування дотаційних напрямків. Завдяки такій програмі, пасажир оплачує лише половину вартості авіаквитка, в той час як решту оплачує держава.

Пільгові квитки для далекосхідників на 2019 рік

З 2010 року в РФ діє урядова програма щодо отримання субсидій польотів для жителів Далекого Сходу за допомогою якої можна купити квитки на літак за пільговим тарифом. Придбати пільгові авіаквитки для далекосхідників можна у кількох російських авіакомпаній. Участь у державній програмі щорічно беруть авіакомпанії: «Аерофлот», «Росія», S7 (Сибір). Продаж пільгових авіаквитків для далекосхідників відкривається з 1 квітня 2019 року.
Авіаквитки за пільговим тарифом призначені для обмеженої категорії громадян:
- дитина-інвалід і його супроводжує,
- інваліди першої групи,
- жителі Далекого Сходу, які не досягли 23 років, в тому числі студенти вузів,
- пенсіонери: жінки з 55 років, чоловіки з 60 років
Перераховані категорії громадян РФ обов'язково повинні підтвердити свою пільгу документами, інакше отримати знижку на покупку авіаквитка не вийде.

Пільгові квитки в Крим на 2019 рік


У 2014 році почала діяти державна програма, що дає право на покупку пільгових авіаквитків в Крим . Щороку Урядом РФ виділяються кошти для субсидування польотів до Сімферополя (Крим) з ряду регіонів країни (Москва і Санкт-Петербург не беруть участі в програмі). Авіакомпанії виявили бажання приєднатися до держпрограми, бронюють до 30% пасажирських місць в літаку економ класу для продажу їх за пільговим тарифом. За умовами програми, пасажир оплачує половину вартості квитка, а іншу частину авіакомпанія отримує з бюджету країни. Придбати квитки за пільговою ціною в Крим можна тільки в авіакасах свого міста, після відкриття їх продажу. Зазвичай вона починається з 1 червня 2019 року, але в деяких регіонах може початися і раніше.
У 2014 році почала діяти державна програма, що дає право на покупку пільгових   авіаквитків в Крим

скачайте додаток і шукайте пільгові квитки зі свого мобільного пристрою!