Реклама
Реклама
Реклама

Де купити квитки на літак S7 дійсно дешево?

  1. Донські школярі «розсмакували» ЄДІ з інформатики
  2. Вікі любить пам'ятки - і чекає фото з Ростовської області!

авіакомпанія   S7   оголосила про проведення акції «Гарантія кращої ціни» авіакомпанія S7 оголосила про проведення акції «Гарантія кращої ціни». Перевізник стверджує, що квитки на літак найдешевше пропонує сайт S7 - і готовий повернути повну вартість за авіаквиток, якщо в іншому місці він виявиться дешевше. Втім, на думку експертів, ця акція має подвійний сенс. Крім збільшення онлайн-продажів, вона дозволить S7 виявити недобросовісних агентів. Для яких авіаквиток з дисконтом більше 50 рублів від офіційної ціни може обернутися серйозними наслідками.

За умовами акції S7, для повернення грошей за авіаквиток, куплений на сайті, необхідно протягом 24 годин придбати точно такий же, але дешевше. При цьому різниця в ціні повинна бути більше 50 рублів. Особливу увагу слід звернути не тільки на рейс і клас обслуговування, а й клас тарифу. Адже навіть на сайті S7 квиток на літак Ростов-Москва коштує від 2 440 (промо) до 11 000 (стандарт) рублів, в залежності від правил обміну і повернення.
Пропозиція S7 поширюється як на класичні квиткові агентства, так і на системи бронювання в Інтернеті. Почасти ця акція нагадує напис «Якщо вам не видали чек, за товар можна не платити», іноді зустрічається в магазинах і кафе. Зрозуміло, з ухилом в сферу авіа.
Щоб зрозуміти, глибинний сенс акції S7, спочатку розберемося, як взагалі авіаквиток в агентстві може виявитися дешевше, ніж у самого перевізника. Вся справа в комісійні винагороди, які закладаються в офіційний тариф. Саме цей ресурс найчастіше використовують агентства в конкурентній боротьбі ... з сайтами авіакомпаній. Втім, іноді «палиця перегинається» настільки, що проблеми виникають вже у пасажирів, які спокусилися на дешеві квитки. Згадаймо, наприклад, гучну історію з компанією «Евітерра». Тоді агент не зміг розплатитися з перевізниками і квитки на літак (кілька тисяч!) Були просто анульовані.
Після цього багато авіакомпаній заборонили агентам продавати квитки дешевше своїх тарифів. Але S7 пішла ще далі, - і в якості «агентів-інформаторів» фактично використовує пасажирів. Саме їм належить здійснювати «контрольні закупівлі» і повідомляти про них в авіакомпанію. Далі такий авіаквиток буде перевірений протягом доби. І, якщо факт підтвердиться, гроші за перший авіаквиток (куплений на сайті S7) повернуть протягом 5 днів.
«В епоху Інтернету агентам авіакомпаній вкрай важко вести бізнес, однак пускатися" в усі тяжкі "явно не варто, - коментує ситуацію експерт TechnoDrive. - Тим більше, що S7 залишила їм можливість 50-рублевого дисконту. При масових продажах це немало, адже агенти, на відміну від авіакомпаній, не ризикують порожніми місцями. Вони лише посередники. І великі авіакомпанії Росії на даному етапі все менше потребують їхніх послуг ».
Таким чином, акція S7, діюча до кінця року, і охоплює Ростов-на-Дону, в тому числі, може фактично стати безстроковою. Адже після виявлення недобросовісних агентів найдешевші квитки на літак завжди будуть саме на сайті S7. І купити авіаквитки онлайн там буде не тільки дешевше, але і набагато спокійніше.

Мало не забули: у TechnoDrive є група ВКонтакте - і на Facebook . Підключайтеся!

Донські школярі «розсмакували» ЄДІ з інформатики


Всього один тиждень залишилася у випускників російських шкіл на вибір предметів для здачі ЄДІ 2019. Нагадаємо, що прийом відповідних заяв припиняється 1 лютого, - а основний екзаменаційний період в цьому році пройде з 27 травня по 1 липня. При цьому експерти відзначають не тільки ряд особливостей ЄДІ 2019, а й умови, що змінилися переваги донських одінннадцатіклассніков. Зокрема, за підсумками минулого року кількість випускників, які обрали ЄДІ з інформатики зросла на 30%. І ця тенденція, мабуть, буде продовжена в нинішньому році.

Вікі любить пам'ятки - і чекає фото з Ростовської області!


На цьому тижні портал « Вікімедіа РУ »Опублікував рейтинг регіонів Росії по забезпеченню цифрової відкритості об'єктів культурної спадщини. Згідно з ним, Ростовська область знаходиться на другому місці за кількістю пам'яток (9608 об'єктів), поступаючись лише Санкт-Петербургу. Однак, на відміну від північної столиці, дослідженої туристами вздовж і впоперек, зображення з вільною ліцензією в Інтернеті мають лише 9,9% ростовських пам'яток. Трохи кращі справи з тематичними статями на «Вікіпедії», де описуються об'єкти культурної спадщини Ростовської області. За даними дослідників, на поточний момент в онлайн-енциклопедії представлені 1723 статті про пам'ятки Ростовської області, причому 1302 з них - на іноземних мовах. Таким чином, «невидимками» для користувачів «Вікіпедії» залишаються 8306 об'єктів Донського краю. Що відкриває величезний простір для діяльності інтернет-волонтерів. Ще інформація !!! Новини Ростова На цьому тижні портал «   Вікімедіа РУ   »Опублікував рейтинг регіонів Росії по забезпеченню цифрової відкритості об'єктів культурної спадщини