Реклама
Реклама
Реклама

Розселення зі старого та аварійного житла. Як продати і купити квартиру через електронні торги.

  1. У чому переваги участі в електронних аукціонах разом з компанією Руснедвіжімость?

Розселення зі старого та аварійного житла. Як продати і купити квартиру через електронні торги.

Як продати і купити квартиру через електронні торги

Згідно із законом держава надає нужденним громадянам, які проживають у ветхому та аварійному житлі, нове житло. Який механізм розселення, які існують програми, що потрібно робити, як підключатися до муніципальних електронних торгів - ці складні питання, що задаються простими громадянами, часто не знаходять відповіді ні в коридорах чиновників, ні в спеціалізованих муніципальних центрах обслуговування.

Якщо ви проживаєте в аварійному будинку, а щоб дізнатися про це, вам потрібно звернутися в адміністрацію міста, то ви - володар субсидії на надання безкоштовного житла. Ви маєте право скористатися можливістю вибору об'єкта нерухомості, який відповідає вимогам для переселення за площею, ціною, технічними характеристиками, а найголовніше, відповідає вашим перевагам і очікуванням.

Всі операції з нерухомістю в таких випадках проходять через аукціон з купівлі-продажу на електронно-цифровий майданчику (ЕЦП), званої електронними торгами. Електронний аукціон проводить адміністрація міста на сайті держзакупівель відповідно до процедури проведення торгів.

Якщо ви вже знайшли схожу квартиру, то вам необхідно організувати подачу документів, як на квартиру, так і на продавця на електронну площадку для участі в аукціоні, при цьому потрібно мати електронний цифровий підпис і знати порядок і особливості роботи на торгах.

З огляду на складність нормативно-правової бази і велика кількість документів не кожен зможе самостійно і успішно взяти участь в електронному аукціоні. Саме тому Руснедвіжімость надає послуги:

  • Послуга підбору об'єкта нерухомості за заданими Замовником характеристикам з організацією показів об'єктів.
  • Комплексна послуга продажу житлового приміщення від власника або посередника на електронному майданчику, включаючи виставлення об'єкта на електронну площадку, участь в торгах і здійснення угоди.

У чому переваги участі в електронних аукціонах разом з компанією Руснедвіжімость?

  • Акредитація на електронно-цифровий майданчику аукціону госсзакупок і наявність електронно-цифрового підпису.
  • Досвід роботи, знання процедур, особливостей проведення електронних торгів, вимог, що пред'являються до об'єктів нерухомості гарантують успіх у виході на угоду.
  • Швидкість і зручність, економія часу і сил на збір документів і підготовку до участі в аукціоні.
  • Компанія Руснедвіжімость сама вносить власні грошові кошти, необхідні для участі в електронному аукціоні, в якості забезпечення контракту. Вам не потрібно шукати і платити додаткові гроші на період проведення торгів.

Порядок підготовки і проведення електронного аукціону і здійснення угоди купівлі продажу через Руснедвіжімость.

  1. Укласти договір надання послуг з компанією Руснедвіжімость.
  2. Руснедвіжімость підготує заявку на участь у закупівлі. Розгляд поданих заявок комісією електронного майданчика до 11 днів. Якщо ця заявка визнана комісією найбільш вигідною, то з власником цієї нерухомості полягає муніципальний контракт.
  3. Руснедвіжімость укладає муніципальний контракт і перерахує на торговельний майданчик грошові кошти для забезпечення заявки. Укладений контракт здається на державну реєстрацію. Срок 7 днів.
  4. Отримання контракту, що пройшов державну реєстрацію. Перерахування муніципалітетом коштів на розрахунковий рахунок продавця нерухомості. Повернення забезпечувального платежу з торгового майданчика. Розрахунки за договором надання послуг. Термін до 60 днів.
  5. Переїзд!

У чому переваги участі в електронних аукціонах разом з компанією Руснедвіжімость?
У чому переваги участі в електронних аукціонах разом з компанією Руснедвіжімость?