Реклама
Реклама
Реклама

Книга Бухгалтерський облік і аудит 2-е изд. навчальний посібник для бакалаврів, Григор'єва, 978-5-9916-1357-6, купити, ціна





Т. І. Григор'єва

паперова книга

0 (0 голосів) Видавництво: Юрайт-Издат Дата виходу: жовтень 2011 ISBN: 978-5-9916-1357-6

З 2002 року книга «Бухгалтерський облік і аудит 2-е изд. навчальний посібник для бакалаврів »перевидавалася 5 разів. Дата першого видання «Бухгалтерський облік і аудит»: январь 2002 року, останнє, 5-е видання вийшло в жовтні 2011 року.

Навчальний посібник включає наступні теми: облік основних засобів і нематеріальних активів, матеріально-виробничих запасів і готової продукції, розрахунків з персоналом по оплаті праці, з бюджетом, органами соціального страхування та забезпечення, облік фінансових вкладень, капіталу, фондів і резервів, фінансових результатів, а також аналіз господарської діяльності торгової організації і методику проведення аудиту. Текст навчального посібника містить приклади, контрольні питання і тести до кожної теми. Для студентів, які навчаються за спеціальностями "Комерція (торгова справа)", "Маркетинг", "Реклама", а також для фахівців-практиків. Може бути використано при підготовці фахівців-економістів, в тому числі по які обліковими спеціальностями. 2-е видання, перероблене і доповнене.

У книзі викладені основи організації облікового процесу в комерційних організаціях. Теоретичний матеріал підкріплений численними прикладами з обліку господарських операцій з грошовими коштами та майном, фінансовими вкладеннями і запасами, готовою продукцією і власним капіталом, кредитами, позиками і позиками. Окремий розділ видання присвячений особливостям бухгалтерського обліку на малих підприємствах сфери торгівлі, туризму і готельно-ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено ...

У книзі викладені основи організації облікового процесу в комерційних організаціях. Теоретичний матеріал підкріплений численними прикладами з обліку господарських операцій з грошовими коштами та майном, фінансовими вкладеннями і запасами, готовою продукцією і власним капіталом, кредитами, позиками і позиками. Окремий розділ видання присвячений особливостям бухгалтерського обліку на малих підприємствах сфери торгівлі, туризму і готельно-ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено питанням автоматизації облікового процесу.
Для студентів і викладачів економічних факультетів вищих навчальних закладів, фахівців, які здобувають другу вищу освіту, а також тих, хто проходить атестацію та підвищення кваліфікації.

Розглянуто нормативно-правові документи, які регламентують бухгалтерський облік в видавництвах, кількісні вимірювачі видавничої продукції. Викладено особливості бухгалтерського обліку на підприємствах видавничої діяльності. Висвітлено методику аналізу господарської діяльності видавництв на наскрізному прикладі. Для фахівців в області економіки і управління, підприємців в області видавничої діяльності, працівників видавництв; може бути корисна студентам вузів.

Бухгалтерський облік і аудит 2-е изд. навчальний посібник для бакалаврів
  • Книга буде поміщена на книжкову полицю і ви зможете продати її

  • Додати в список бажань.

  • Повідомити про появу книги в продажу

  • Додати на книжкову полицю книгу, яка у вас вже є