Реклама
Реклама
Реклама

З новосіллям! Елітний житловий комплекс «ASTRA» відкрито

Група компаній «КОРТРОС» 29 вересня в урочистій обстановці відкрила новий елітний житловий комплексу «ASTRA» на 162 квартири, побудованого з особливою любов'ю і теплотою. Цей новий, унікальний житловий будинок преміум класу в історичному центрі Пермі в комплексі з відновленими торговий пасаж, що мають більш ніж столітню історію, видно здалеку.

житловий комплексу «ASTRA»

Перм'яки довго цього чекали, адже сьогодні назву «ASTRA» у всіх на слуху: не кожному будинку випадає честь стати лауреатом міжнародного конкурсу FIABCI Prix d'Excellence 2016. І ось - сталося! Житловий комплекс пройшов довгий шлях: від закладки фундаменту і реставрації Пасажу до підсумкових оздоблювальних робіт. Результат перевершив всі очікування, а відкриття пройшло у святковій, легкої і яскравою атмосфері! Офіційна церемонія відкриття житлового комплексу зібрала щасливих власників нових квартир, сусідів, друзів, родичів і тих, хто ще тільки думає придбати квартиру в ЕЖК «ASTRA». Привітати мешканців нового комплексу прийшов і генеральний директор АТ «КОРТРОС-Перм» Микола Зуєв. Він побажав новоселам, здоров'я, щастя і комфортного проживання в новому будинку.

Він побажав новоселам, здоров'я, щастя і комфортного проживання в новому будинку

- Ми сподіваємося, що елітний житловий комплекс «ASTRA» увійде в число знакових і пам'ятних об'єктів і, можливо, навіть стане візитною карткою центральній частині Пермі, - зазначив Микола Зуєв. - Вітаю і новоселів, і тих, хто ще тільки збирається придбати квартири в нашому житловому комплексі. Упевнений, що тут ви будете по-справжньому щасливі, адже ми намагалися зробити все, щоб з перших хвилин наші мешканці відчули себе вдома. Велике спасибі вам за ваш вибір! Ваша довіра - це найголовніше пріоритет і цінність для нас! Бажаю, щоб у ваших квартирах завжди панувала атмосфера затишку, тепла і радості.

Далі, г енеральний директор АТ «КОРТРОС-Перм» за старовинною доброю традицією, перерізав символічну червону стрічку. Таким чином, елітний ЖК «ASTRA» офіційно готовий до прийому мешканців. Після перерізання червоної стрічки, співробітники компанії «КОРТРОС-Перм» провели екскурсію по новому житловому комплексу. Власники квартир і потенційні покупці змогли оцінити всі зручності та переваги як однорівневих, так і дворівневих квартир із зимовим садом, отримати відповіді на питання, що цікавлять з перших вуст. В ході яскравого і незабутнього свята, гості побачили інтер'єрний шоу-рум - приклад створеної «під ключ» дизайнерської квартири.

Дивно, але завдяки цьому єдиному в Пермі интерьерному шоу-руму, пермяки можуть в повній мірі оцінити достоїнства незвичайного проекту ЕЖК «ASTRA» до покупки квартири, а не після. Як «картинки» була обрана одна з однокімнатних квартир, площею 53,5 кв. м. Автором дизайн-проекту шоу-руму виступила дизайн-студія Indika-Art.

Ті, що прийшли на свято стали свідками того, як дизайнери «перекроїли» приміщення, визначивши основну концепцію проекту як «трансформація простору». В результаті, з стандартної однокімнатної квартири вийшла багатофункціональна двокімнатна квартира з окремою спальнею, вітальнею, кухнею з обідньою зоною і досить просторою ванною кімнатою. Особливою «фішкою» шоу-руму в ЕЖК «ASTRA» стала система «Розумний будинок» запрограмована на виконання певних сценаріїв, пов'язаних з звичками передбачуваного господаря: наприклад, якщо ви прокидаєтеся в 7 ранку, то до цього часу в кімнаті буде встановлена ​​комфортна температура, будуть відкриті штори на вікнах і включиться приємна ранкова музика. Управління здійснюється за допомогою жестів або будь-яких гаджетів і можливо з будь-якої точки світу!

Після екскурсій по новому житловому комплексу і відвідування шоу-руму, гостей свята чекав перфоманс від відомого Пермського художника Макса Чорного, а також тест-драйв автомобілів преміальної марки «Jaguar». Так само можна було продегустувати дивовижні страви авторської кухні і коктейлі з молекулярного бару! Всі гості свята змогли взяти участь у лотереї на призи від виробників німецької побутової техніки Miele і кухонних меблів Nolte Küchen. Головним же подарунком стала картина Макса Чорного, що пішла в колекцію одного щасливчика.

Ще три роки тому, мало хто вірив, що в центрі Пермі з'явиться такий чудовий, зразковий елітний житловий комплекс. Сьогодні мрія будівельників здійснена. У компанії «КОРТРОС-Перм» впевнені, що вони зробили все, щоб люди, які будуть тут жити, були щасливі. Ще три роки тому, мало хто вірив, що в центрі Пермі з'явиться такий чудовий, зразковий елітний житловий комплекс

До 31 жовтня 2016 р діє ексклюзивна пропозиція на придбання 5 квартир в житловому комплексі. Це унікальна можливість придбати квартиру в престижному будинку в центрі Пермі на особливо вигідних умовах. Дізнатися всі подробиці, а також записатися на презентацію шоу-руму, варіантів квартир різних планувань і комерційних площ в житловому комплексі можна по телефону (342) 2-155-775.

Більше фотографій - у фоторепортажі з відкриття Елітного житлового комплексу «ASTRA».

Девелопером елітного житлового комплексу «ASTRA» є ТОВ «Строй Регіон Холдинг» (входить до групи компаній «КОРТРОС»). Його будівництво почалося в 2014 році. Сьогодні група компаній «КОРТРОС» - одна з провідних російських девелоперських компаній, яка представлена ​​в 7 регіонах країни.

Забудовник ТОВ «Строй Регіон Холдинг»

Проектна декларація на сайті astraperm.ru .