Реклама
Реклама
Реклама

Молодь з Єкатеринбурга переїде в передмістя - там дешевше новобудови

ЖК «Піхтовий» в Среднеуральскій

Фахівці агентства нерухомості «АТОМ» відзначають, що молоді покупці, які купують перше житло для себе або дітей, все частіше роблять вибір на користь новобудов, зведених в передмістях Єкатеринбурга. Так при обмеженому бюджеті можна дозволити собі більш високий рівень комфорту.

У портфелі одного з провідних забудовників Свердловської області - компанії «Атомстройкомплекс» - теж є доступне приміське житло: це ЖК «Піхтовий» в Среднеуральскій.

ЖК «Піхтовий» - фактично цілий новий район, що формується в південній частині Среднеуральск. Тут в крокової доступності ліс і озеро, вся інфраструктура - школи, садочки, магазини. Дістатися Серовський тракту до Єкатеринбурга можна всього за 20 хвилин на автомобілі, регулярно курсує і громадський транспорт, тому більшість жителів щодня їздять в мегаполіс на роботу і навчання.

«Атомстройкомплекс» вже реалізував перший етап будівництва: п'ять будинків «ялицевих» побудовані і заселені. Другий етап передбачає оновлені архітектурні та середовищні рішення: яскраві будинки утворюють закриті тихі двори, галасливі спортивні та дитячі майданчики винесені за межі дворів. Всього на площі 6,8 га планується побудувати шість житлових будинків змінної поверховості з вбудованими приміщеннями громадського призначення.

Перший будинок «ялицевих» буде здано зовсім скоро - до кінця цього року. У продажу залишилися однокімнатні квартири площею від 31,64 до 47,16 кв. м вартістю від 1,7 млн ​​рублів; кілька двокімнатних квартир площею від 57,69 до 67,63 кв. м за ціною від 2,6 млн рублів і всього одна трикімнатна квартира площею 95,1 кв. м вартістю 3,85 млн руб. Квартири будуть здані з якісної чистової обробкою від забудовника!

Всі квартири відрізняються зручними плануваннями: в них просторі кухні-вітальні, де можна проводити час всією сім'єю і приймати гостей, а також господарські приміщення - гардеробні, постірочниє і комори. У двокімнатних передбачено по два санвузли.

Вибрати планування можна на сайті atomstroy.pro , Задати будь-які питання про форматах оплати і перегляді квартир - в агентстві нерухомості «АТОМ» за тел. (343) 266-93-93 та в офісі на вул. Бєлінського, 39 з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 19:00, в суботу з 10:00 до 17:00.

ТОВ АН «АТОМ», Єкатеринбург, вул. Бєлінського, 39, є офіційним агентом по реалізації приміщень в рекламованому об'єкті р Среднеуральск, вул. Кооперативна. Дозвіл на будівництво: № RU 663060002005010-000000053. Проектна декларація і ЗОР опубліковані на сайті http://atomsk.pro. Договір участі в пайовому будівництві - відповідно до ФЗ-214 «Про участь у пайовому будівництві». Забудовник: АТ «Корпорація" Атомстройкомплекс "». Квартири - житлові приміщення - об'єкти пайового будівництва.