Реклама
Реклама
Реклама

Як завантажити месенджер ICQ на телефон - Android, iOS, Java

  1. Android
  2. iOS
  3. Java

на телефонах мессенджерами користуватися найзручніше. Адже мобільні пристрої завжди під рукою, а інтернет ловить практично повсюдно. Давайте розберемося, як завантажити Аську на телефон. Спеціально для цього ми підготували докладну інструкцію.

Зараз найбільш поширені всілякі смартфони. В основному це пристрої на Андроїд і iOS. А окремі люди віддають переваги класичним аксесуарам з Джава. І для кожного з них існує власна версія ICQ, яка офіційно підтримується розробником. Розглянемо чотири випадки окремо.

Java-версія є самою обмеженою. А ось у додатків для Android і iOS ніяких відмінностей немає.

Android

Безкоштовно завантажити Аську на телефон Андроїд досить легко через Play Market. Але існує й альтернативний метод, пов'язаний з apk-файлом програми. З кожним з них ви можете ознайомитися в цієї статті .

А поки ми пропонуємо коротку інструкцію:

  1. Відкрийте на смартфоні магазин додатків Плей Маркет.
  2. У пошуку введіть ICQ. на телефонах   мессенджерами   користуватися найзручніше
  3. Відкрийте відповідну сторінку.
  4. Тапніте по пункту завантаження.

Посилання на Плей Маркет

iOS

У випадку з айфоном Аську легко встановити через App Store. Порядок дій такий же, як і у магазина Андроїд. Досить зайти на сторінку месенджера і натиснути кнопку закачування. У випадку з айфоном Аську легко встановити через App Store

Сторінка в Епп Стор

Java

Java-пристрою не так поширені, більш того, вони практично не зустрічаються в даний час. Але розробники ICQ все ж потурбувалися і про їхніх власників, випустивши відповідну версію програми. Деталі її установки викладені тут . Java-пристрою не так поширені, більш того, вони практично не зустрічаються в даний час

Читайте також: