Реклама
Реклама
Реклама

Setl City ввела в експлуатацію ЖК «Полюстрово Парк» в Калінінському районі

Setl City

Setl City здала ЖК комфорт-класу «Полюстрово Парк» загальною житловою площею понад 82 тис. Кв. м в Калінінському районі Петербурга. ЖК складається з різновисотних секцій від 15 до 24 поверхів, які побудовані на єдиному стилобаті і формують затишний простір чотирьох внутрішніх дворів.

Фасади ЖК оформлені в яскравих синіх і оранжево-червоних тонах, в обробці цоколя використаний темний керамограніт, що створює приємний колірний контраст. На перших поверхах секцій спроектовані комерційні приміщення метражем 2,2 тис. Кв. м. У майбутньому в них відкриються об'єкти торгово-сервісної інфраструктури: магазини крокової доступності і кафе. Для житлового комплексу побудовані вісім автостоянок, половина з яких підземні. Вони розраховані в цілому на 1069 місць, їх площа - понад 21 тис. Кв. м.

Setl City передбачила все необхідне для того, щоб жителі «Полюстрово Парк» могли відпочити у дворі свого ЖК і пограти з дітьми. Так, на території ЖК забудовник обладнав ігрову зону для дітей 7-12 років з гойдалками, пісочницями та ігровим комплексом і майданчик для відпочинку дорослих. Поруч з секціями, на стилобаті додатково впорядковані три дитячих майданчики з гумовим покриттям і дві зони відпочинку дорослих.

Із зовнішнього боку фасаду вздовж комерційних приміщень оформлена пішохідна прогулянкова зона, а у дворі ЖК висаджені понад 2 тис. Дерев і чагарників, серед яких горобина, краснолістний клен, липа, блискучий кизильник, японська спірея, пурпурна верба і барбарис.

Відзначимо, що на території ЖК Setl City також завершує будівництво загальноосвітньої школи на 825 учнів c двома басейнами. Загальна площа будівлі - майже 20 тис. Кв. м. У школі передбачені приміщення для майстерень, природничо-наукових лабораторій, малий і великий спортивні зали, актовий зал, бібліотека. Поруч зі школою побудований спортивний стадіон. Плановий термін введення школи в експлуатацію - 1 квартал 2019 року.

ЖК «Полюстрово Парк» розташовується в обжитому спальному районі, в 10 хвилинах їзди від станції метро «Лісова». У пішохідній доступності знаходяться парк Академіка Сахарова, Піонерський парк і Бестужевських сад - прекрасні зелені зони для сімейних прогулянок. Мікрорайон забезпечений розвиненою соціальною і торгово-сервісною інфраструктурою. Неподалік від РК знаходяться 6 шкіл та 5 дитячих садків, медичні центри.

Ексклюзивним брокером проекту «Полюстрово Парк» виступає «Петербурзька Нерухомість» .

Довідка про компанію Setl City

Довідка про компанію «Петербурзька Нерухомість»

ЖК "Полюстрово Парк" - забудовник ТОВ "Сетл Сіті", проектна декларації, отримуєте на сайті https://www.setlcity.ru/projects/polyustrovo-park/declarations