Реклама
Реклама
Реклама

Інтер'єр однокімнатної квартири: вибираємо арт-деко

  1. Особливості стилю:
  2. Риси інтер'єру в стилі арт-деко
  3. професійні пропозиції
  4. Для замовлення дизайн проекту телефонуйте 7 (800) 775-37-92

Незважаючи на те, що стиль арт-деко з'явився в світі моди в першій третині ХХ століття, він не виглядає раритетним і неактуальним. Навпаки, в даний час його вибирають як володарі просторих будинків, так і власники компактних квартир. Тому, якщо ви продумуєте інтер'єр однокімнатної квартири, радимо використовувати наведену нижче інформацію як привід для роздумів.

Особливості стилю:

  • Елегантна розкішну;
  • Плавність ліній в поєднанні з незграбністю форм;
  • Використання скла, металевих хромованих конструкцій.

На практиці це виражається у використанні таких матеріалів, як алюміній і сталь-нержавейка, смугаста шкіра зебри і лакове дерево
На практиці це виражається у використанні таких матеріалів, як алюміній і сталь-нержавейка, смугаста шкіра зебри і лакове дерево. Таке поєднання непоєднуваного визначається тим, що з самого початку арт-деко вбирав в себе мотиви мистецтва Єгипту, Мексики і африканських держав. І це поряд з тяжінням до хай-тек.

Риси інтер'єру в стилі арт-деко

  1. Вибір нейтральних кольорів. Наприклад, білого, бежевого, коричневого, сріблястого, насиченого сірого. В меншій кількості допустимо використовувати синій, зелений, золотий і червоний.
  2. Обробка підлоги чорно-білими матеріалами. Це може бути паркет, плитка і навіть килим.
  3. Використання меблів з деревини з лаковою обробкою, що має металеві та шкіряні прикраси. Розміри стільців, шаф і будь-який інший меблів повинні бути значними, адже сором'язливість не личить тим, хто вибирає розкіш.
  4. Перевага перед освітлювальними приладами, виготовленими з бронзи і латуні, кованого заліза і хрому. При цьому плафони можуть бути виконані з однотонного матового, а також прозорого кольорового скла.
  5. Вибір аксесуарів повинен здійснюватися з упором на те, що арт-деко немислимий без складних форм. Підійдуть вантажні патефони, годинники, вази геометричної форми.
  6. Штори - рулонні. Відмінно виглядають вони на тлі венеціанських жалюзі.

Це лише деякі поради, користуючись якими ви зможете створити неповторний інтер'єр однокімнатної квартири.

професійні пропозиції

Ви втомилися від побутової нудьги і перестали любити свою однокімнатну квартиру? Телефонуйте в студію «Артум»! Ми запропонуємо вам незвичайні стилістичні рішення, які припускають невиправдано великих витрат. А також надамо вичерпні консультації з будь-яких питань абсолютно безкоштовно. Звертайтеся до нас за хорошим настроєм і вигідною співпрацею!

Для замовлення дизайн проекту телефонуйте 7 (800) 775-37-92

Читайте далі:

Інтер'єр однокімнатної квартири: вибираємо арт-деко

Рейтинг статті: 1.5 / 5 Всього оцінок: 4

Рейтинг статті: 1.5 / 5 (Всього оцінок: 4)

Щоб дізнатися ціну - телефонуйте 7 (800) 775-37-92