Реклама
Реклама
Реклама

Осінній призов 2017 проходить в Білорусі.

  1. Осінній призов 2017 проходить в Білорусі.

Осінній призов 2017 проходить в Білорусі

Осінній призов 2017 проходить в Білорусі.

Якщо ви отримали повістку до військкомату особисто - в деканаті, самому військкоматі, на роботі тощо - ви зобов'язані з'явитися, інакше ж вашу неявку можуть порахувати ухиленням. Втім, якщо у вас є поважна причина - наприклад, лікарняний - то можете не приходити, однак будьте готові надати всі докази.
Відповідно до білоруського законодавства, військова повинність настає в 18 років і триває до 27 років. У цьому віці вас мають повне право закликати на службу, якщо немає приводів для відстрочки або того, щоб вас закликали непридатним. По досягненню 27 років військової повинності немає - тобто після цього віку вас закликати на службу в армії не зможуть.

Медичні обстеження призовників пройдуть в Білорусі в вересні 2017, а відправка до військових частин і інші військові формування тривати і в листопаді. Для того, щоб точно знати свої права і обов'язки, рекомендуємо призовникам ознайомитися з закон "Про військову службу" та вивчити відповідне "Розклад хвороб". Знання цього допоможе вам позбавити додаткових питань і вибудувати професійне спілкування з військовим комісаріатом.

Раніше ми писали, що Грошове забезпечення військових буде збільшено.