Реклама
Реклама
Реклама

KAI-Документообіг - система електронного документообігу

Спільно з виконкомом Криворізької міської ради реалізовано проект «Електронна система оцінки якості надання послуг в муніципальному центрі», який переміг в обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Спільно з виконкомом Криворізької міської ради реалізовано проект «Електронна система оцінки якості надання послуг в муніципальному центрі», який переміг в обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування

Мета пілотного проекту - спрощення дозвільних процедур у сфері господарської діяльності, раціонального скорочення кількості документів і процедурних дій. Крім того, оптимізація взаємодії структурних підрозділів виконкому міської ради та дозвільних органів, а також реалізація інформаційного обміну та електронного документообігу при роботі з документами дозвільного характеру.

Впроваджена система грунтується на технології передачі інформації пакетами XML формату, електронно-цифрових підписів, можливостей спеціального комп'ютерного забезпечення (сканери і т.д.).

Реалізовано взаємодію структурних підрозділів виконкому міської ради, місцевих дозвільних органів, фахівців відділу разрешітельно- погоджувальних процедур у системі "Моніторинг роботи місцевих (територіальних) дозвільних органів з питань виконання дозвільних процедур" в рамках функціонування регіонального інформаційно-ресурсного центру при Дніпропетровській обласній державній адміністрації "Відкрита влада ".

Реалізовано взаємодію структурних підрозділів виконкому міської ради, місцевих дозвільних органів, фахівців відділу разрешітельно- погоджувальних процедур у системі Моніторинг роботи місцевих (територіальних) дозвільних органів з питань виконання дозвільних процедур в рамках функціонування регіонального інформаційно-ресурсного центру при Дніпропетровській обласній державній адміністрації Відкрита влада

Електронна система оцінки якості надання послуг в муніципальному центрі послуг м.Кривого Рогу розміщена також на інформаційному терміналі.

Крім того, передбачено можливість підготовки та отримання дозвільних документів в електронному вигляді на mcpkr.com.ua з використанням електронного цифрового підпису.

В рамках on-line версії реалізовані можливості:

Для суб'єктів господарювання:

  • електронна реєстрація заяв на отримання дозвільних документів;
  • відстеження ходу розгляду документів;
  • можливість отримання копії дозвільного документа в електронному вигляді;
  • залишити свої пропозиції та зауваження про роботу центру в електронному вигляді;
  • брати участь в інтерактивному опитуванні про роботу центру.

Для гос.адміністраторов і місцевих (регіональних) дозвільних органів:

  • формування дозвільних справ в електронному вигляді;
  • передача даних в електронному вигляді для обробки документів.

формування дозвільних справ в електронному вигляді;   передача даних в електронному вигляді для обробки документів