Реклама
Реклама
Реклама

Google витратить $ 1 млрд на новий кампус в Нью-Йорку

Компанія Alphabet від Google інвестує більше $ 1 мільярда в новий робочий кампус, маючи намір стати другою найбільшою технологічною компанією після Amazon. Основне завдання вкладень - розширити штат і створити тисячі робочих місць. Компанія Alphabet від Google інвестує більше $ 1 мільярда в новий робочий кампус, маючи намір стати другою найбільшою технологічною компанією після Amazon

Кампус площею майже 39 акрів під назвою Google Hudson Square буде включати орендовану нерухомість на Hudson Street і Washington Street, повідомляється в блозі компанії. Тут розмістять основний центр відділу продажів реклами Google. Корпорація сподівається почати переїзд в два будівлі на Hudson Street до 2020 року, а потім на Washington Street у 2022 році, отримавши можливість збільшити, таким чином, свій штат в Нью-Йорку вдвічі протягом 10 років. В даний час в місті працює більше 7 000 співробітників компанії, повідомляє Reuters .

Плани компанії інвестувати за межами своєї домашньої бази можна порівняти з намірами інших американських технологічних гігантів, таких як Apple, який має намір витратити $ 1 мільярд на будівництво нового кампусу площею 133 акра в Остіні, штат Техас. Минулого місяця Amazon.com оголосила, що відкриє офіси в Нью-Йорку і Вашингтоні, округ Колумбія, створивши більше 25 000 робочих місць.

Раніше в цьому році Gооgle придбала офісний комплекс в Каліфорнії за $ 1 млрд .

Умови цитування матеріалів Prian.ru