Реклама
Реклама
Реклама

У сусідньому регіоні таксист убив дівчину і відрізав їй кисті рук

Фото: zapad24.ru

У Красноярському краї виявили труп 18-річної дівчини зі слідами жорстокого вбивства. 12 травня вона сіла в таксі, щоб поїхати до батьків, і пропала.

У Красноярському краї оголосили в розшук таксиста, підозрюваного у вбивстві 18-річної дівчини.

Попередньо встановлено, що студентка коледжу, що вчиться в Мінусинську, пропала вчора вчора, 12 травня. Увечері вона викликала таксі, щоб поїхати з Абакана в Краснотуранський до своїх батьків, але ті її так і не дочекалися.

Сьогодні, 13 травня, труп дівчини з відрізаними кистями рук, був виявлений волонтерами в лісовому масиві Красноярського краю.

У телеграм-каналі Слідчого комітету Росії повідомляється, що в жорсткому вбивстві підозрюється 47-річний таксист, який раніше вже був судимий за вбивство і розчленування жінки і дитини.

У групі «Пошук зниклих дітей - Красноярськ» в соцмережі «Вконтакте» розміщена орієнтування. Зазначено, що передбачуваний вбивця пересувався на синьому Hyundai Solaris, держ. номер - х180 км124.

Співробітники правоохоронних органів попереджають, що вбивця може з'явитися в одному з сусідніх регіонів, тому просять дотримуватися пильність і повідомляти будь-яку інформацію про підозрюваного за телефонами:

89509966066- волонтери (цілодобово, анонімність гарантується)
8-391-227-06-45 ГСУ СК р Красноярськ

або 02.

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?