Реклама
Реклама
Реклама

Турбаза «Сніжинка» Егорьевского району пропонує новий проект «Ти - не один!» Для сімей, які виховують дітей з обмеженими можливостями

База відпочинку «Сніжинка», розташована в Єгор'євському районі Алтайського краю, розробила тур для дітей з обмеженими можливостями. «Близькість до природи, звуки лісу, озеро, спілкування з домашніми тваринами, кінні прогулянки, музичні заняття, а також досвід взаємодії з різними дітьми - ось, що стало відправною точкою нашого проекту, - розповіла Марина Смоліна, фахівець турбази, педагог. - Ми кілька років працюємо з сім'ями, де є діти, які потребують особливого підходу, і цей тур розроблений саме для них ».

У програмі п'ятиденного сімейного літнього туру «Разом заради дітей» - купання, відпочинок, сонячні ванни, прогулянки, лікарських трав, шишок, пікніки, концерт, дискотека, відвідування «живого куточка», день краси для мам, дівчаток, і всіх бажаючих членів сім'ї (візажисти, перукар, манікюр, майстер-клас зі створення стильного образу і модне сімейне дефіле), активні ігри для дітей і дорослих.

«Проект« Разом заради дітей »спрямований на комплексну допомогу сім'ям, які виховують дитину з синдромом Дауна (або дитини-інваліда. Ми будемо формувати заїзди саме таких сімей одночасно, для створення комфортної атмосфери для відпочинку. Сім'ям корисно спілкуватися між собою. Вони не тільки добре розуміють один одного, але кожна з них має свій унікальний досвід, яким можуть поділитися », - вважає Марина Смоліна.

Подробиці і контакти на сайті zdravalt.ru. Адреса бази відпочинку «Сніжинка»: Алтайський край, Єгор'євський район, д. Пєтухов лог.

Фото офіційного сайту бази відпочинку


джерело: Туристський центр Алтайського краю