Реклама
Реклама
Реклама

Хто заступився за Олександра Лебедєва?

Євген Лебедєв, Елтон Джон і Олександр Лебедєв   Сьогодні в Останкінському районному суді почалися попередні слухання у справі Олександра Лебедєва та Сергія Полонського

Євген Лебедєв, Елтон Джон і Олександр Лебедєв

Сьогодні в Останкінському районному суді почалися попередні слухання у справі Олександра Лебедєва та Сергія Полонського. Нагадаємо, у вересні 2011 року під час запису програми на телеканалі НТВ бізнесмени перейшли від словесної дискусії до рукопашного бою. Підсумком сутички стало судовий розгляд, де Лебедєв постає як обвинувачений.

І поки Сергій Полонський готувався до слухань в камбоджійської в'язниці , Олекандр Лебедєв вирішив заручитися підтримкою своїх старих знайомих. Благо, в їх числі опинилися люди, прізвища яких напевно знають навіть в Останкінському суді. Характеристики Лебедєву написали Х'ю Грант, Джон Малкович, Наталя Водянова, Елтон Джон, Стінг з дружиною, Кіра Найтлі і багато інших діячів мистецтва.

Наталя Водянова і Кіра Найтлі

"Я поважаю Олександра Лебедєва за його благодійну роботу і в Великобританії, і за кордоном," - написала Кіра Найтлі. "Олександр, безсумнівно, любить свою батьківщину і пишається тим, що він росіянин," - написав у своєму посланні суду Стінг.

Щоб ні в кого не виникало сумнівів щодо автентичності характеристик, Олександр Лебедєв викладає послання в свій блог. Примітно, що деякі з них, наприклад від Наталії Водянової і Джона Малковича, навіть написані від руки.