Реклама
Реклама
Реклама

Меблі в Кривому Розі, магазин меблів, кухні, шафи купе, спальні, дивани, куточки, м'які меблі

Ласкаво просимо в Меблі Кривий Ріг, магазин меблів. Кухні, шафи-купе, дивани, стінки, м'які меблі.

Ласкаво просимо в Меблі Кривий Ріг, магазин меблів. Кухні, шафи-купе, дивани, стінки, м'які меблі.

Ласкаво просимо в Меблі Кривий Ріг, магазин меблів. Кухні, шафи-купе, дивани, стінки, м'які меблі.

Ласкаво просимо в Меблі Кривий Ріг, магазин меблів

Про мережу меблевих салонів "СВ-меблі"

Як створити домашній затишок, атмосферу, яка допоможе розслабитися і провести час з близькими людьми після робочого дня? Важливу роль в цьому відіграє інтер'єр і меблі, котрі створюють зручність і комфорт. Де ж її купити? Звичайно ж в інтернет магазині «СВ-меблі». Ви запитаєте чому - відповідаємо!

«СВ-меблі» - один з найбільших інтернет-магазинів меблів в Кривому Розі. У нас Ви можете придбати шафи-купе, ліжка, кухні, дитячі, спальні, стінки, комоди, дизайнерські меблі і багато іншого.

Наш інтернет-магазин - це:

  • величезний вибір товарів - на віртуальних вітринах представлено більше 1000 найменувань продукції провідних українських виробників меблів;

  • фірмова продукція кращих меблевих фабрик - компанія «СВ-меблі» є представником лідируючих торгових марок меблів, якість яких підтверджена відповідними сертифікатами;

  • торгові точки по місту - в Кривому Розі працює три фірмових роздрібних магазину і склад. Звідти товар доставляється по всій території України найпопулярнішими поштовими перевізниками.

Супермаркет меблів у вашому комп'ютері

Доступ в наш магазин можливий як з комп'ютера так і з мобільного телефону. У будь-якому місці і в будь-який час Ви можете здійснювати покупки. Швидко, зручно, вигідно! Більш того, у нас можна придбати меблі в безпроцентну розстрочку , А також в кредит.

Меблі для спальні. У нашому інтернет магазині Ви можете купити будь-які меблі для Вашої спальні. Ми готові надати Вам всю необхідну інформацію по нашим продуктам. Як правило в спальні можна розмістити вже готовий спальний гарнітур або ж скомплектувати всю її з різних груп товарів, наприклад і спальні можна придбати ліжко, навіть можна придбати дерев'яну, до неї замовити матрац, за кольором ліжка з аказать шафа купе та інші меблі в один тон. Так само у нас є величезний вибір спальних гарнітурів, як правило вони складаються з шафи, комода, ліжка яка навіть може бути з підйомним механізмом, приліжкові тумб, туалетного столика і дзеркала. Спальні можу бути як МДФ, так ДСП фасадами, а ліжка можуть використовуватися з м'яким узголів'ям. Хочемо ще звернути більше уваги на матрац, адже від нього на 100% залежить комфорт вашого сну, адже доведено що якщо людина добре висипається, в перебігу дня він вшановує себе набагато бадьоріше. Матраци у нас представлені такі як: пружинні з цільним блоком пружин і з незалежним блоком, так само безпружинні і Топпери.

Меблі для кухні. Величезний вибір фабричних кухонь по чудовим цінами. Ми пропонуємо широкий асортимент посекційно набору фабричної кухні, що дає можливість скомплектувати навіть найскладнішу кухню. Наша компанія «СВ Меблі» є представником одних з найбільших фабрик з виробництва корпусних меблів, таких як «СОКМЕ», «Меблі Сервіс», «Комфорт Меблі», «Світ Мебелів». До того ж Ви у нас можете знайти найбільш затребувані кухні, як Софія Люкс, Аліна, Паула, Гамма, Шарлотта і ін.
Так само якщо у Вас не стандартна кухня і Вам не підходить фабрична, ми можемо виготовити кухню за індивідуальним замовленням - кухню під замовлення, де буде використовуватися обрана Вами фурнітура, кольору фасадів, корупса і стільниць, матеріали які будуть використовуватися вибираєте Ви самі.
Є й інший кухонний гарнітур, Ви можете ще придбати кухонні кути які можливо виготовити який буде підходити до інтер'єру Вашої кухні і підібрати обідній стіл і стільці.
Обідні столи можна вибрати як бюджнтний варіант і більш високого класу, вони можуть бути виконані з натурального дерева, ДСП і МДФ плит покрити шпоном, скляні столи.
Меблі для передпокою кімнати. У передпокій кімнату можна Укомлектований самої передпокої, або шафою купе. У більшості випадків габарити дозволяють тільки поставити передпокій, так як їх глибина може починатися від 30 сантиметрів, а шафи купе менше 40 см ставити не доцільно. Передпокій зручна тим що, у неї орні двері, або відкрита частина, а розсувні система забирає від 8-10 см глибини.
Однак якщо місце дозволяє поставити шафу купе, можна пограти фантазією, тому що дуже великий вибір різноманітності дизайну фасадів, навіть фабричні шафи купе дозволяють зробити внутрішнє наповнення полиць, додаткових компонентів що підійдуть дуже востребовательним покупцям. Можливо виготовлення шаф купе за індивідуальним замовленням.
Меблі для дитячої кімнати. Дуже важливо, щоб дитячі меблі була комфортною і затишною, а найголовніше, щоб гігієнічно чистою. Наш інтернет магазин і наші роздрібні магазини у Кривому Розі можуть запропонувати асортимент меблів для дитячої кімнати двоярусні ліжка і звичайні, матраци, шафи і шафи купе, пенали, письмові і комп'ютерні столи. Ви можете знайти і купити в нашому інтернет магазині «СВ Меблі» - системи, де представлені набори дитячих меблів, різної кольорової гами і дизайном.
Дуже нелегким завданням є вибрати матрац для дитини. Наші консультанти дадуть Вам повну інформацію і допоможуть визначитися яка для Вас модель матраца підійде Вашій дитині.

Наші менеджери відділу продажів завжди на зв'язку і готові відповісти на Ваші питання і оформити замовлення.

Переконайтеся в тому, що замовляти товар у нас зручно і вигідно! Приєднуйтеся до задоволених покупців!

Н аша меблева компанія є офіційним представником в Кривому Розі, таких фабрик як: Сокме м.Львів, Меблі Сервіс Львів, Модуль Люкс р Дніпропетровськ, КМК - Криворізька меблева компанія Кривому Розі, Тіволі г. Киев, Белатіс р Кривий Ріг, МКС р Черкаси, BRW Польща, Віяс г. Запорожье, Будинок г. Киев, ЕММ р Екатиринослав, Креаль р Черкаси, Мелітополь меблі, Матрикс р Черкаси, НСТ Альянс м Біла Церква, Ондер Метал Малайзія, Фенікс меблі Кривому Розі, Естелла м.Львів, Юлія м Буськ, Комфорт меблі г. Киев.

Де ж її купити?