Реклама
Реклама
Реклама

Костянтин Хабенський сім'я: ЗМІ дізналися, коли у актора народиться друга дитина - Ольга Литвинова, син, пологи, зірки театру і кіно, фото

Відомий російський актор Костянтин Хабенський і його дружина - актриса Ольга Литвинова вже в травні очікують поповнення в родині.

Як вдалося дізнатися KP.ru , Артист хоче, щоб дружина народжувала в Барселоні (Іспанія), тоді у його майбутньої дитини буде подвійне громадянство.

"Днями я спілкувався з Костею, питав, як він з дружиною готується до появи на світ дитини, - розповів виданню друг актора, ім'я якого не уточнюється. - Костя сказав дослівно:" затарюють памперсами ". Розповів, що ліжечко для майбутнього малюка йому подарує один-банкір якийсь дуже крутий моделі. Теща застовпила за собою покупку дитячої коляски. "Правда, я вважаю, що перший" автомобіль "для дитини повинен купувати батько", - зауважив при цьому Костя ".

Джерело з близького оточення Хабенського поділився, що в родині акторів повинен народитися хлопчик.

"Я зрозумів, що все-таки народиться хлопчик. Запитав: начебто ходили розмови, що дівчинка повинна народитися. Костя відповів ухильно: мовляв, УЗД теж іноді помиляється. Від прямих відповідей він ухилявся:" Хто народиться - того і будемо любити ". Але натякнув, що все-таки буде хлопчик ", - сказав друг зірки.

Також він поцікавився у Кості, де збирається народжувати його дружина.

"Костя відповів, що Ольга обслуговується в одній елітній столичній клініці. І додав:" Я хочу, щоб вона народжувала в Барселоні. Тоді у дитини буде подвійне громадянство. Та й старший син там (восьмирічний Ваня зараз вчиться і живе в Барселоні з бабусею по маминій лінії Інною Глібівни. - Ред.). Ну і щоб від журналістів сховатися ", - повідомило джерело.

Також наголошується, що Хабенський в допомогу по дому дружині хоче придбати справжнього робота.

"Загалом, Костя сповнений щасливих турбот. Зізнався, що хоче дружині робота купити - помічника в домашньому господарстві, щоб і підлоги мив, і все інше. Зараз вибирає моделі. Він переживає, що дружина перший рік буде не висипатися, втомлюватися, і треба полегшити їй побут. Але чужих людей в будинку бачити не хоче ", - розповів виданню друг актора.

Нагадаємо, в наприкінці 2015 року Хабенський продав свою квартиру на проспекті Вернадського, додав грошей і купив апартаменти за 70 мільйонів рублів в елітному столичному комплексі "Махаон".

Нова чотирикімнатна квартира "адмірала російського кіно" площею в 140 квадратів займає 15-й поверх висотки, розташованої в закритому комплексі. На в'їзді - шлагбаум, територія охороняється. На першому поверсі житлового будинку, де оселилися Хабенський з дружиною, є фітнес-центр, басейн, салон краси. А ще - дитячий садок і медпункт. На подвір'ї - упорядкована зона відпочинку і дитячий майданчик.

Як повідомляв "Обозреватель", нова дружина Костянтина Хабенського вагітна первістком .

Ти ще не підписаний на наш Telegram ? Швидко тисни!