Реклама
Реклама
Реклама

Колишній чоловік відсудив у зірки «Кухні» Олени Ксенофонтової місце для машини

11:49 10.04.2018

Порядку дев'яти років Олена Ксенофонтова перебувала в цивільному шлюбі з адвокатом Олександром Рижих, від якого 10 лютого 2011 народила дочку Софію. У 2016 році стало відомо, що сімейна ідилія в цій родині - всього лише ширма. Процес розставання пари обернувся судовими позовами і навіть вироком для Олени, яку 26 грудня 2016 року звинуватили в умисному нападі і нанесенні побоїв Олександру Рижих. Правда, після виходу закону про декриміналізацію побоїв справу стосовно Олени було припинено, і з артистки зняли звинувачення в насильстві: 16 марта 2017 року суд задовольнив апеляцію Ксенофонтової і повністю її виправдав.

Однак на цьому судові тяжби для Ксенофонтової не закінчилися. Її екс-чоловік подав новий позов: Рижих вимагав скасувати договір дарування на нерухомість, яка зараз знаходиться у власності у актриси. Днями в Пресненський суді Москви відбулося чергове засідання у гучній справі, за підсумками якого Олександр Рижих відсудив собі машино-місце. Квартира на Пресненський набережній залишилася за Оленою.

Квартира на Пресненський набережній залишилася за Оленою

Олена Ксенофонтова і Олександр Рижих

За словами прес-секретаря суду, зірка « кухні »Залишилася незадоволена винесеним рішенням і має намір його оскаржити. Більш того, актриса заявила про те, що її колишній чоловік вже два роки не платить аліменти на свою дитину - обов'язок вже наближається до мільйона рублів. Однак Рижих спростував звинувачення екс-дружини і зазначив, що перекладав на виховання дочки чотири рази по 50 тисяч рублів, передає « МК ».

Нагадаємо, раніше в своєму мікроблозі в Instagram Олена Ксенофонтова повідомила, що виграла суд за право опіки над дочкою. «Не дивлячись на те, що суди тривають і мені ніяк не вдається поставити крапку в цій історії, один з найважливіших її етапів я пройшла. Моя дочка зі мною. І тому у мене є сили боротися далі. Звичайно, я вдячна за підтримку дуже багатьох », - написала Олена (орфографія і пунктуація автора дані без змін. - Прим. Ред.).

Дочка Олени Ксенофонтової

Читайте також:

Зірка «Готелю Елеон» Олена Ксенофонтова закрила тему свого скандального розставання з чоловіком-тираном

Олена Ксенофонтова після скандального розлучення відкрита для нових відносин

Олена Ксенофонтова розповіла, як дізналася про зради двох своїх чоловіків