Реклама
Реклама
Реклама

Вибір аксесуарів для барної стійки на кухню

  1. На замітку любителям мінімалізму і хай-тека
  2. Прихильникам рустикального кантрі
  3. Для шанувальників скандинавського еко

Барна стійка виконують подвійну функцію: є зонується конструктивним елементом і одночасно столиком для перекусів. З її допомогою кухню поділяють на робочу зону і їдальню. На ній подають легкі закуски, аперитиви, напої. Чим можна прикрасити цей функціональний елемент? Вибираємо аксесуари для барної стійки на кухню.

На замітку любителям мінімалізму і хай-тека

Рекомендуємо вашій увазі оригінальний посуд, яка, безумовно, прикрасить барну стійку. Блюдо Ramp велике глянцеве є яскравим прикладом таких виробів. Виготовляється з фаянсу, тому відрізняється екологічною чистотою. Це унікальне поєднання форми, фактури і відтінку. Глянцевий поверхню вміло підкреслює урбаністичні мотиви хай-тека. Скромний сірий тон тарілки дозволить їй гармонійно вписатися в стиль мінімалізм.


Прихильникам рустикального кантрі

Барну стійку в даному випадку потрібно декорувати таким чином, щоб зберегти дух «бабусиної хатинки». Милі штучки, доповнені ніжними малюнками, принтами, натуральної обробкою. Однією з них може бути підставка під тарілки Alice . Проста прямокутна форма, наявність характерних для кантрі малюнків - все це підкреслить витонченість вибраного вами стилю.


Декоративний набір Morning - ще один предмет, гідний уваги. Він включає в себе плетений кошик, скляний прозорий глечик і чотири склянки простої форми. Глечик декорований мереживом, у чому й полягає його головна родзинка. Ідеально підійде для подачі легких напоїв на барній стійці. Скло, ажурні і плетені елементи доповнять затишну атмосферу вашої кухні.

Для шанувальників скандинавського еко

Додайте на барній стійці листи маленькі замість звичайних тарілок для подачі закусок. Цей посуд ручної роботи підхопить загальну ідею єднання з природою, і піднесе її на новий рівень. Що може бути краще, ніж присутність зелених листків на кухні?

Для скандинавського еко характерна палітра натуральних відтінків: коричневого, зеленого і білого. Білий є основним в цьому стилістичному напрямку. В даному кольорі виконана і набір Santorini з 2 страв . Мінімалістичний дизайн і ручне виконання відмінно підкреслюють концепцію еко.

Мінімалістичний дизайн і ручне виконання відмінно підкреслюють концепцію еко

Барна стійка - це перш за все місце для подачі напоїв, тому вона не може обійтися без підставки для пляшок , Виготовленої з СУАР. Цікаво, що вона виконана у формі дерева. Оригінальний силует підкреслюється виразною текстурою деревини.

Аксесуари для барної стійки на кухню повинні гармонійно вливатися в уже продуманий інтер'єр. При виборі товарів враховуйте матеріал їх виготовлення, палітру виконання, форму.

Чим можна прикрасити цей функціональний елемент?
Що може бути краще, ніж присутність зелених листків на кухні?