Реклама
Реклама
Реклама

У Києві вже можна купити однокімнатну квартиру за $ 18 тисяч

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

11 грудня 2012, 13:37 Переглядів: 11 грудня 2012, 13:37 Переглядів:   Знижки

Знижки. Їх дають навіть при оплаті 50% від вартості квартири.

Зустріти Новий рік в новій квартирі - хороша прикмета. Мабуть, тому перед святом зростає попит на новобудови. І щоб допомогти вам у нелегкій справі вибору житла, ми промоніторили пропозиції київських забудовників і дізналися, де зараз вигідніше придбати квартиру по акціях. Як правило, їх суть в тому, щоб при 100% -й оплаті житла запропонувати знижку (від 3 до 30%).

ВИБІР. Поставивши собі за мету вибрати невелику "одиничку" за акції, ми були вражені дуже великою кількістю пропозицій (близько півсотні комплексів). Тобто в порівнянні з серпнем (коли ми робили попередній огляд знижок) їх стало ще більше. Тому, щоб спростити огляд, ми відразу відкинули всі варіанти по позамежної вартості (дорожче $ 85 тис.).

ЗНИЖКИ. Зараз вони вище літніх. Наприклад, там, де пропонували 3%, вже готові скинути 5%. А якщо здача будинку планується в 2014-му, скинуть навіть 10%. Якщо ж ви захочете купити 2-3-кімнатну, ціну знизять ще на 1-5%. Втім, є одне але: в порівнянні з серпнем ціни в деяких будинках підросли на 1-2%. Адже ближче до терміну здачі об'єкта вартість квартири в ньому зростає.

НОВИНКИ. Родзинкою передноворічного сезону стала можливість купити квартиру зі знижкою навіть при оплаті 50% від її вартості. В цьому випадку ви отримаєте пільгу вдвічі менше, ніж при 100% -й оплаті. Наприклад, 2,5% замість 5%. У нашій таблиці ця можливість окремо не прописана, так як ми враховували тільки максимальні пільги від забудовника.

ЦІНИ. Наш загальний висновок виявився невтішним. Завдяки знижкам квартири дійсно стають трохи дешевше: на $ 1-13 тис. Але через те, що пільги діють тільки при 100% -й оплаті, вам доведеться за раз викласти від $ 18 до $ 70 тис. А ця сума для простого смертного все ще дуже висока. Хоча є і хороша новина: в порівнянні з літом мінімальні ціни все-таки знизилися. Наприклад, в серпні найдешевша "одиничка" коштувала $ 22 тис.

РОЗСТРОЧКА. Якщо ж у вас немає на руках таких великих сум, зверніть увагу на розстрочку. Її, як і раніше пропонують майже всі забудовники під 0% річних. Однак тут є підступ: якщо ваш перший внесок буде менше 50% від вартості, ціна "квадрата" продовжить рости. Так, сплативши $ 10 тис. З $ 30 тис., Ви повинні будете погасити ще $ 20 тис. Протягом року. Якщо за цей час ціна "квадрата" виросте на 7%, ви переплатите $ 1400..

Клацніть по зображенню для збільшення

Клацніть по зображенню для збільшення

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Києві вже можна купити однокімнатну квартиру за $ 18 тисяч". інші Новини нерухомості дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Матичак Тетяна

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.