Реклама
Реклама
Реклама

Ми створюємо креативне простір для освіти, - засновниця Академії сучасної освіти "А +" Ніконова

7 листопада 2017 р 15:05

Академія сучасної освіти "А +" продовжує розвивати свої освітні проекти. При житлових комплексах компанії KAN Development відкриваються дитячі садки, початкові школи, в ЖК "Комфорт Таун" до 2018 року відкриється старша школа. У всіх навчальних закладах девелопер створює креативне простір для освіти.

Про це KV стало відомо з інтерв'ю виданню "Гордон" засновниці Академії сучасної освіти "А +" Іванни Никоновій.

Підписуйтесь на новини "Київ Vласть"

"У нас багато освітніх проектів. Уже п'ять років в житловому комплексі "Комфорт таун" існує Академія сучасної освіти, куди входять дитячий сад, початкова школа і активності після школи - гуртки. А1 вересня 2018 роки ми плануємо відкрити там середню і старшу школу на 600 чоловік. Тобто створюємо повний цикл освіти від трьох років до вступу до вузу. Це буде найсучасніша школа з усіма можливими сучасними навчальними технологіями ", - говорить вона.

Іванна Ніконова зазначила, що аналогічні проекти є в інших житлових комплексах: в "Тетріс Холі" - дитячий сад і позашкільні заняття, в Central Park - сад неповного дня і дитячий клуб, в "Файна тауні" - два дитячих садки з початковою школою.

За її словами, компанія KAN Development створює креативне простір для освіти.

"Зручно, коли все необхідне зібрано в одному місці - після школи або садка дитину відразу можна відвести в клуби і гуртки. Ми рекомендуємо батькам з раннього віку спортивні заняття (для дівчаток у нас художня гімнастика, для хлопчиків - футбол), заняття музикою, а також розвиваючі програми, як, наприклад, методика усного рахунку Соробан і інші ", - резюмувала вона.

Нагадаємо, як раніше повідомляла KV , Київська Академія сучасної освіти "А +", засновницею якої є Іванна Ніконова, дружина відомого девелопера Ігоря Ніконова (компанія KAN Development) готується стати міжнародним проектом.

Ч ітайте: У всіх проектах, які ми реалізуємо, будується соціальна інфраструктура, - почесний президент KAN Development Ніконов

Фото: Jetsetter.

На фото: відкриття Академії сучасної освіти А +

Kиев Vласть