Реклама
Реклама
Реклама

Екс-прокурор Шулякова очолила інститут при Національній академії прокуратури • SKELET-info

Віра Шулякова

Віра Шулякова стала ректором інституту підвищення кваліфікації кадрів Національної академії прокуратури України, повідомляє сайт навчального закладу. Пропрацювавши на чолі прокуратури Солом'янського району протягом 10 років, а після зміни влади в лютому 2014 року, завдяки генпрокурору Віталію Яремі, зайняла посаду старшого помічника заступника генерального прокурора. Про це пише Прокурорська правда.

Про це пише Прокурорська правда

Шулякова очолювала Солом'янської прокуратури Києва з лютого 2005 року встигнувши спорудити собі котедж на 860 квадратних метрів на заарештованої території в Жулянах. Крім цього, вона залишилася однією з небагатьох прокурорів зберегла свої посади за нової влади. Влітку 2014 року Шулякова була переведена в апарат ГПУ і зберегла свою посаду, навіть підпавши під норми закону «Про очищення влади» - Шулякова потрапила в список прокурорів, яких Ярема відмовився люструвати.
Після того, як ця історія потрапила в ЗМІ, ГПУ вже довелося проводити Люстраційний перевірку Шулякова, і в грудні 2014 року вона була «по-тихому» звільнена.

Як бачимо, Шулякова знайшла ниточки, які змогли повернути її в структуру ГПУ і вже через рік очолила підвідомче прокуратурі навчальний заклад.

SKELET-info