Реклама
Реклама
Реклама

Академія-Люкс

Москва   ЖК «Академія-Люкс» побудований в Західному окрузі столиці за проектом, розробленим бюро «АПБ Еліс»

Москва

ЖК «Академія-Люкс» побудований в Західному окрузі столиці за проектом, розробленим бюро «АПБ Еліс». Забудовник комплексу - компанія «Промміндустрія АГ» - розмістила свій комплекс на ділянці, обмеженій вулицями Анохіна, Покришкіна і територією Російської Академії Державної служби при президенті РФ.
Згідно з проектом комплексу, зведені три будівлі, висота яких змінна - від 10 до 24 поверхів. Новобудови органічно вписуються в сформовану в районі забудову і, завдяки своєму розташуванню відносно один одного, утворюють досить просторий двір. До слова, прибудинкова територія ЖК обгороджена й охороняється. При її благоустрій забудовник організував тут дитячий майданчик, автомобільні проїзди, тротуари і відриту гостьову парковку. Зауважимо, що для автомобілів мешканців в комплексі передбачений власний підземний дворівневий паркінг, обладнаний автомобільними мийками. Розрахований він, за проектною документацією, на тисячу місць.
Квартири в корпусах ЖК «Академія-Люкс» мають вільні планування, а в експлуатацію їх здають з предчистовой обробкою, що дозволяє мешканцям самостійно розмежувати своє житловий простір і вибрати її зовнішній вигляд. Квартірографія ЖК включає квартири з однією, двома і трьома кімнатами. Їх площа, відповідно до кількості кімнат, також збільшується. Наприклад найменша однокімнатна квартира має площу 53,98 квадратного метра, а найбільша трикімнатна - 169,21 квадратного метра.

Москва, Західний округ, Тропарьово-Нікуліно, вул. Покришкіна, 8, к. 1-3

забудовник - Проминдустрия АГ