Реклама
Реклама
Реклама

Інформаційний юридичний портал "Status-Quo". Юридичні послуги та консультації адвокатів, юристів.

  1. Консультація юриста on-line

Юридичні компанії

Консультація
юриста on-line



Юридичні компанії   Консультація   юриста on-line   Юристи та адвокати   Інформаційний юридичний портал «Status-Quo» є повнофункціональної соціальною мережею для юристів

Юристи та адвокати


Інформаційний юридичний портал «Status-Quo» є повнофункціональної соціальною мережею для юристів. Він має на меті надання можливості юристам, адвокатам, нотаріусам, судовим експертам та іншим профільним фахівцям права заявити про себе, допомогти розкрити свій професійний потенціал, а також надання широкого спектра консультаційних та юридичних послуг приватним особам і компаніям, стосовно нормам чинного законодавства Російської Федерації , України, Німеччини, країн СНД.

Юристи - учасники роботи нашого порталу можуть самостійно рекламувати надаються юридичні послуги, редагувати і залишати відкритою або закривати доступ до перегляду користувачами інформації в своєму особистому профілі фахівця, вести блог юриста, публікувати коментарі та статті, вести обговорення на форумах юристів і користуватися функціоналом группінтернет-клубу юристів:

Зареєструвалися користувачі зможуть знайти на нашому ресурсі інформацію про юридичних компаніях і приватних юристів , Видах надаваних ними юридичних послуг , Використовуючи зручний функціонал порталу, а також форму пошуку юриста .

В розділі безкоштовні on-line юридичні консультації можна, можливо задати питання юристу і ознайомитися з консультаціями адвокатів на раніше поставлені запитання.

При наданні юридичних послуг та кваліфікованої допомоги юристами, які беруть участь в роботі юридичного порталу, моделювання розвитку ситуації є необхідністю, коли потрібен ретельний аналіз і подальший розрахунок можливих напрямків розвитку ситуації, що склалася і настання прогнозованих правових наслідків, при виникненні спірних відносин, учасниками яких Ви є. Скориставшись юридичними послугами профільних юристів, завжди краще спрогнозувати і нейтралізувати наступ можливих негативних наслідків, ніж несподівано прийняти на себе їх удар.

На порталі є можливість розміщення на дошці оголошень інформації рекламного характеру, а також повідомлень про розшук безвісти зниклих рідних і близьких людей.


УВАГА!Розміщення інформації про юридичних компаніях та фірмах, приватних юристів, наданні юридичних послуг, оголошень, участь юристів в роботі інтернет-клубу, реклама послуг юристами БЕЗКОШТОВНЕ!

Дружина пішла до іншого і забрала моє майно. Як відновити свої права?

У шлюбі нам моїми батьками була куплена одна кімнатна квартіра.5 років тому продали свою і двох кімнатну і, з'єднавшись, купили трьох кімнатну. Власники там теща, колишня дружина і дочка. Я просто прописаний! 2.5года тому розлучилися по суду, але в штамп не ставили і в підсумку помирившись прожили як подружжя. За цей час придбали 3 машини одна була оформлена на мене, а 2 на неї. У підсумку 5 місяців тому дружина доробила розлучення і пішла до іншого. Я свою машину продав, а вона на одну машину зробила договір купівлі-продажу на свою матір, але не переоформляти. Що буде покладатися мені якщо вона дочекається закінчення терміну давності подачі позовних заяв на розділ майна. Я до речі поки проживаю в нашій спільній квартирі, і так мало не забув-будучи вже не в шлюбі вона примудрилася увігнати мене дуже великі борги!

На якій підставі я повинна руйнувати стіну у ванній для ремонту сусідських труб?

Доброго дня! Проконсультируйте мене, будь ласка, з такого питання. Тиждень тому до мене прийшли сантехніки з домоуправління і заявили, що мені терміново потрібно надати їм доступ до труб. Дому при цьому 10 років, сумніваюся, що з трубами могло статися щось жахливе за цей час. Я, піддавшись першому заявою, що я зобов'язана це зробити чи інакше відправлюся в зал суду, найняла робітників, які мені все акуратно розкрили. На наступний день домоуправління заявило, що цього "віконечка" недостатньо, тобто мені доведеться знову найняти кого-то і оплатити роботу, а ще прибрати все з туалетної кімнати. Я була згодна і на це, тому що мені сказали, що з сусідами питання вирішене, а почнуть міняти труби чомусь з 5 поверху. З цікавості я поцікавилася у сусідів знизу, чи знають вони взагалі про цю проблему, чому вони несказанно здивувалися і сказали, що нікого пускати до себе не будуть, поки не нададуть висновок про непридатність труб. Думаю, сусіди з 3-го поверху, щойно зробили ремонт, також відмовляться. Що мені робити в даній ситуації?

Як подолати тяганину в оформленні документів на землю?

Моя теща при житті не була включена в списки на отримання земельного паю. Вся земля була розпайована. Ми подали заяву в суд, так як маємо право на земельний пай. Суд присудив в нашу користь -Виділити з резервного фонду землю в розмірі 7.5 га.началась процедура оформлення документів. Процес цей затягнувся десь на чотири року. все через те що ми проживаємо в м.Чернігів а пай за місцем роботи тещі в Запорізькій області. Так часто вже не наїздиш. Ось ці всі бюрократи і сподіваються, що ми відмовимося від цієї тяганини. Але тим не менш - з'явилися зрушення. Уже присвоїли кадастровий номер, зробили витяг і висновок. А тепер залишилося тільки підтвердження-а вони не дають. Поясніть будь ласка правильність оформлення.

Необхідність бути в виконавчу інспекцію після вироку суду

Доброго час доби! Я колишній держ. службовець! Я потрапила в непросту ситуацію в цьому році, була засуджена в травні місяці по ст. 366 ККУ. Вирок: штраф і я не маю права займати керівні посади в держ. струкурах 1 рік, хоча я була простим працівником! Звичайно, мені довелося піти з роботи до суду, щоб не псувати репутацію начальству і взяти всю вину на себе. Як мені пояснив адвокат, ця стаття не така вже страшна, я нікого не вбила і бюджетні гроші на місці. У мене намічалася поїздка за кордон, і мій же адвокат сказав що з цією статтею я можу виїхати за кордон до свого чоловіка, я отримала візу і виїхала до вступу в силу вироку. Мене запевнили і адвокат і прокурор що це можливо, і нічого за собою не тягне. Мої родствнікі після вступу в силу вироку заплатили штраф і все затихло, поки в серпні місяці мною не почав цікавитися ісплнітельная служба і карний розшук з інформацією про те, що я не мала права виїжджати за кордон 1 рік і повинна раз в квартал з'являтися в відділ міліції для пред'явлення трудової книжки і підтверджувати що я не займаю керівні посади в держ. структурі на колишній роботі. Питання: що тягне за собою виїзд за кордон при судимості? Я зараз до цих пір за кордоном, до чого мені готується по поверненню в Україну? Мені прийшов лист сьогодні з виконавчої служби, але його ніхто не може забрати з пошти - дають тільки в руки адресату, що це може бути, штраф ?! Велике спасибі!



Як відновити свої права?
На якій підставі я повинна руйнувати стіну у ванній для ремонту сусідських труб?
Що мені робити в даній ситуації?
Як подолати тяганину в оформленні документів на землю?
Питання: що тягне за собою виїзд за кордон при судимості?
Я зараз до цих пір за кордоном, до чого мені готується по поверненню в Україну?
Мені прийшов лист сьогодні з виконавчої служби, але його ніхто не може забрати з пошти - дають тільки в руки адресату, що це може бути, штраф ?