Реклама
Реклама
Реклама

Адвокат з житлових питань

  1. Вартість послуг з житлових спорів
  2. В яких випадках потрібна допомога юриста по житлових справах?
  3. Особливості роботи житлового адвоката

Адвокат з житлових питань дуже затребуваний фахівець, адже в наш час так часті життєві суперечки між родичами, сусідами, та й просто сторонніми людьми.

Вартість послуг з житлових спорів

послуга

вартість

усна консультація

від 2 000 рублів

Ви приїжджаєте до нас в офіс, даєте максимально відому інформацію, а Адвокат, на підставі отриманої інформації, свого досвіду, практичних і теоретичних знань, відповідає на всі юридичні питання. В межах розумного, час консультації не обмежена

письмова консультація

від 3 000 рублів

Наш адвокат проконсультує Вас в письмовому вигляді з будь-яких житлових питань. Ви отримуєте грамотний письмову відповідь протягом декількох днів. Необхідно тільки скласти запит з важливими питаннями, принести його до нас в офіс або вислати поштою.

приватизація

від 15 000 рублів

Ми надаємо допомогу в здійсненні угоди і підготовки документації при передачі або продажу державної власності в приватні руки. В якості такої власності можуть бути підприємства, заводи, житлові фонди, споруди та ін. Приватизація потребує проходження цілого ряду бюрократичних процедур. Щоб отримати майно якомога швидше, краще скористатися послугами наших юристів.

Визнання права власності в новобудовах

від 30 000 рублів

Дуже часто визнання права власності в новобудовах штучно затягується забудовником. Для вирішення цієї проблеми необхідно звертатися до суду, де можна захистити свої законні права. Якщо у Вас немає досвіду ведення подібних справ, то наші кваліфіковані адвокати допоможуть.

Визнання права власності на квартиру

від 30 000 рублів

Визнання права власності на квартиру необхідно у випадках, якщо існують незаконні перешкоди її користування або вона перебуває в чужому володінні. Така необхідність може виникати при оформленні спадщини, приватизації, в новобудовах, через давність покупки. Наші адвокати допоможуть Вам виграти справу будь-якої складності в суді.

Зняття з реєстраційного обліку

від 25 000 рублів

Зняття з реєстраційного обліку відбувається при зміні місця проживання, військового призову, тюремного ув'язнення, примусового виселення, смерті і т.п. Дана процедура передбачає звернення до місцевих реєстраційні органи і займає деякий час. Щоб знятися з обліку швидко і без проблем, краще скористатися послугами досвідчених юристів.

Порядок користування жилим приміщенням

від 20 000 рублів

Необхідність у визначенні порядку користування виникає у випадках конфліктів між членами сім'ї, власником і наймачами. Виникають конфлікти, які проявляються в зміні замків, виставленні речей на вулицю, створенні перешкод до проживання. Вирішити дану проблему законним чином можна тільки через звернення до суду.

Представлення інтересів в суді

від 15 000 рублів

Сьогодні вирішити багато житлові проблеми можна в суді. Причин звернення до суду може бути багато, починаючи від отримання спадщини, закінчуючи визнанням права власності в новобудовах. Наші адвокати грамотно представлять Ваші законні інтереси в суді.

Відшкодування шкоди в результаті затоки

від 25 000 рублів

Залив сусідів знизу в багатоповерхових будинках - це звична справа. Але далеко не завжди сусіди сумлінні і повністю відшкодовують принесений збиток. Вірне рішення в такому випадку - звернення до суду. Щоб грамотно оформити всі документи і виграти справу, краще скористатися послугами грамотних адвокатів.

Сфера нерухомості настільки заплутана і непроста, має тисячі нюансів, тому намагатися розібратися в ній самостійно без допомоги професіонала вельми скрутно. Саме від кваліфікації учасників, найчастіше, залежить результат тієї чи іншої справи.

Саме від кваліфікації учасників, найчастіше, залежить результат тієї чи іншої справи

В яких випадках потрібна допомога юриста по житлових справах?

  • З'явилися розбіжності з родичами з питань використання житла і про порядок проживання.
  • Ви втратили право користування квартирою, будинком або кімнатою.
  • У разі якщо виникли труднощі із здійсненням реєстраційного обліку.
  • при процедурі виселення (вселення) в житлове приміщення .
  • З'явилися розбіжності з зацікавленими особами з питання приватизації, а також же складності в зборі документів та проходження цієї процедури.
  • У разі суперечок і розбіжностей з керуючою компанією або державними структурами в питаннях ЖКГ.
  • Потрібно розділити житлово-комунальні платежі.
  • Якщо необхідно зробити перепланування або реконструкцію приміщення, а також узаконити її в належному порядку.
  • У разі необхідності стягнути збитки, якщо, вас, наприклад, «затопили» сусіди.
  • Потрібно перевести житлове приміщення в статус нежитлового.
  • Розділити житло між членами сім'ї, виділити частки.
  • Якщо накладено арешт на житло, в якому ви проживаєте, і його необхідно терміново зняти.
  • Потрібно визнати за вами право власності на незаконну споруду, тим самим, узаконити її.
  • З'явилися питання за участю в пайовому будівництві, необхідно розірвати договір або є труднощі в переуступку.
  • Потрібно стягнути неустойку з забудовника.
  • Необхідно визнати право власності на житло.
  • Якщо треба когось вселити в ваше житлове приміщення.
  • Потрібна допомога у відновленні в черзі на житло.
  • Визнати договір купівлі-продажу недійсним.
  • З'явилися питання про дарування житлового приміщення.
  • Спори про спадкування житла.
  • Супровід угоди з нерухомістю .

Зрозуміло, перелік заходів, які бере на себе адвокат з житлових питань, не є вичерпним.

Особливості роботи житлового адвоката

На початковому етапі адвокат проводить юридичну консультацію з клієнтом. З'ясовує всі подробиці, вивчає надані документи, формує думку і вибудовує позицію. Клієнт на цьому етапі отримує грамотні роз'яснення на свої питання, а також рекомендації по ходу подальших дій.

!

Консультації адвоката можуть бути як усними, так і письмовими. Спори у житловій сфері зазвичай вже на етапі знайомства з документами мають певну перспективу.

Адвокат вже на первинній консультації оцінить позицію клієнта і опише йому передбачуваний хід розвитку подій.

Якщо клієнта влаштовує запропонований адвокатом план дій, співпраця буде продовжена вже на іншій стадії - досудового вирішення спору. Безумовно, і клієнт, і сам захисник зацікавлені в тому, щоб всі розбіжності були дозволені без участі суду. Це економить і час, і нерви, і гроші. Домовитися з опонентом, використовуючи правові методи - ось завдання адвоката. Багато суперечки вдається вирішити саме таким чином завдяки високому рівню професіоналізму вашого представника. Тому, вибираючи представника, необхідно взяти до уваги і оцінити рівень освіти, досвід вирішення таких спорів, а також вузьку спеціалізацію в такій складній і хитромудрої сфері юриспруденції.

Якщо вирішити суперечку без участі судового органу з якихось причин не вийшло, то з'ясовувати стосунки доведеться в суді. Адвокат ефективно представляє інтереси свого клієнта в суді першої інстанції, гарантуючи дотримання його прав опонентами, а також представниками державних органів і структур.

При винесенні судом рішення, яке не влаштовує клієнта або влаштовує не в повній мірі, адвокат оскаржить його в апеляційній чи касаційній інстанціях в установленому порядку. Варто нагадати про таке поняття, як адвокатська таємниця, яке гарантує клієнту повну конфіденційність наданих їм і отриманих в процесі відомостей.

В яких випадках потрібна допомога юриста по житлових справах?