Реклама
Реклама
Реклама

Адвокат по цивільних справах в Екатерінбруге

  1. ЩО ПРИВАБЛЮЄ ДО МЕНЕ КЛІЄНТІВ?

Баганов Андрій Олександрович Баганов Андрій Олександрович   МОЇ КЛІЄНТИ ОТРИМУЮТЬ   100% професійний захист в загальногромадянських і арбітражних судах   Дізнатися більше

МОЇ КЛІЄНТИ ОТРИМУЮТЬ

100% професійний захист в загальногромадянських і арбітражних судах

Дізнатися більше...

Про віддаленому обслуговуванні (см.здесь)

Якщо Ви готові самостійно витягнути кліща Єльне подати підготовлені адвокатом документи, здійснити збір доказів на оплату адвокатських запитів, самому захищати в суді свої інтереси, то ця послуга підходить вам найкраще.

Про договір з адвокатом (см.здесь)

Хочете побачити вигоди від роботи з адвокатом у цивільних справах в Єкатеринбурзі? Я спеціалізуюся на цивільних спорах - договірних, житлових і сімейних. Дізнайтеся як підготуватися і отримати найбільший ефект від зустрічі з адвокатом.

мої новини

мої новини

1. Як розділити материнський капітал після розлучення? - см.здесь

2. Чому не прийняття спадщини буває гірше відмови від спадщини - см.здесь

3. Про можливість визнання застави автомобіля припиненим - см.здесь

ХТО ТАКІ АДВОКАТИ?

Захищати порушені права і законні інтереси в суді можна самостійно або \ і за допомогою представників. Кваліфіковану юридичну захист в судах представляють адвокати, які спеціалізуються на конкретних правових проблемах.

Діяльність адвокатів регулюється федеральним законом «Про адвокатську діяльність і адвокатуру в РФ» і « Кодексом професійної етики адвокатів »

Робота адвоката - аналізувати, думати і в суді змінювати ситуацію з вигодою для клієнта.

Адвокатам можна довіряти, тому що закон гарантує адвокатську таємницю і незалежність адвокатів .

Адвокати не нав'язують свої послуги, тому що тримаються за професійну адвокатську етику ділових, тобто чесних, компетентних та важливих взаємовідносин з клієнтами, партнерами і опонентами.

Адвоката не можна допитати, обшукати і вилучити документи його клієнтів - ці положення забезпечені законом про адвокатську діяльність.

Адвокатом стають тільки після проходження процедур професійного навчання та атестації.

Адвокат має право збирати відомості, необхідні для надання юридичної допомоги, в тому числі запитувати довідки, характеристики та інші документи від органів державної влади, органів місцевого самоврядування, а також громадських об'єднань та інших організацій. Зазначені органи і організації в порядку, встановленому законодавством, зобов'язані видати адвокату запитані нею документи або їх завірені копії.

Консультації адвоката грамотні і дохідливо. Розробка правових документів надійно забезпечує захист від прихованих ризиків. Незалежний адвокат працює в суді професійно, використовуючи всі можливості закону і обставин.

І дійсно, доля спору в суді багато в чому визначається наявністю спеціальних навичок і сильного характеру вашого адвоката, його вміння спостерігати і аналізувати, збирати і вчасно надавати докази, грамотно формулювати свої доводи і винахідливо спростовувати опонентів, переконувати суддів і не піддаватися на тиск.

Я АДВОКАТ З 2000 РОКУ

До цього я працював юрисконсультом виробничого об'єднання «турбомоторний завод», районним депутатом і в комерційних юридичних фірмах.

Мій реєстраційний номер 66 \ 83 в реєстрі адвокатів Свердловській області.

Я співпрацюю як з громадянами, так і з юридичними особами.

Ви можете звернутися до мене з будь-яким питанням, дізнатися правильне рішення і домогтися успіху в суді. Постійним клієнтам - знижки до 30%!

МОЯ МІСІЯ

Для мене місія адвоката - це результативність в суді.

Починається все з об'єктивного розбору проблеми клієнта, пошуку того в чому він правий, а що вимагає компромісу. Але головне в адвокатській захисту - всіма засобами і способами захищати інтереси клієнта в суді.

Я приймаю клієнта в домашньому офісі, щоб в спокійній обстановці з'ясувати подробиці його проблеми. Потім я самостійно шукаю найкращий юридичний спосіб захисту, тобто підбираю актуальну судову практику і принципові докази, які потрібні суду для вирішення на користь клієнта. Потім сценарій захисту безжально критикується і по ходу готується позов, клопотання і заяви суду, продумуються варіанти розвитку подій. Коли починається судовий процес - об'єктивність закінчується і починається змагання професіоналів практичного права в проникливості, розумною безстрашно, винахідливості і уміння переконувати ...

___________________________________________________________

ЩО ПРИВАБЛЮЄ ДО МЕНЕ КЛІЄНТІВ?

СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ. Кожен успішний адвокат однаково добре вирішує будь-які правові проблеми клієнтів, але в умовах жорсткої конкуренції вигідніше спеціалізація. І з 2007 року я став в основному займатися договірними , сімейними і житловими спорами . Спеціалізація дала успіх і більше часу на відстеження змін спеціалізованого законодавства, судової практики, а також періодичне підвищення кваліфікації на курсах.

ПОПЕРЕДНЯ ПРАВОВА ЕКСПЕРТИЗА. Досудова е кспертіза перспектив спору грунтується на аналізі обставин і доказів, кваліфікації правовідносин та облік актуальною судової практики.

Незалежна досудова експертиза дає правдиву картину спору. Якщо час не втрачено, я підготую аргументовану позов, допоможу зібрати докази і доведу правоту клієнта в суді.

РОБОТА НА РЕЗУЛЬТАТ. Я працюю з будь-яких проблем, але л юб лю складні справи. Чи не звик здаватися без боротьби і використовую всі можливості законів або їх недосконалості для захисту прав та інтересів свого клієнта.

Розумно ГОНОРАРУ. З удебная практика міцно стоїть на задоволенні мінімально можливого розміру витрат на представника. Тому, якщо вам важливіше розмір витрат на адвоката, ніж результат, тоді варто звернути увагу на рекламу низькобюджетних юридичних послуг. Кваліфікована юридична допомога і відповідна ефективний захист в суді апріорі не може бути дешевою, тому що це нерозумно. Розумно - це значить не переплатити за аналогічні послуги за таких же обставин. Тому розмір гонорару я виставляю після вивчення проблеми, виявлення всіх складнощів і часу на досягнення результату. Відштовхуюсь від мінімальної вартості кваліфікованих послуг ведення справи в суді за один день в нашому місті - від 5 000 рублів. Далі починається узгодження ціни і самої роботи з клієнтом ...

Розмір гонорару

Розмір адвокатського винагороди (гонорар) визначається за згодою сторін і враховує обсяг і складність роботи, тривалість часу, необхідного для її виконання (включаючи час очікування в чергах і на транспорт), досвід і кваліфікацію адвоката і інші обставини (наприклад, майновий стан клієнта, ступінь завантаженості адвоката та ін.). У будь-якому випадку розмір гонорару визначається заздалегідь.

При цьому, основною метою моїх адвокатських послуг (місією) є їх результативність, але предметом договору з клієнтом є сама діяльність по досягненню цієї мети.

Складові частини гонорару: твердий розмір авансу (за досудову експертизу спору, збір доказів, ознайомлення зі справою, вироблення правової позиції у справі, підготовку клопотань, заяв, позову та ін.) + Погодинна плата (за участь в судових засіданнях, всі процесуальні дії по підготовці до засідання включені в погодинної тариф) + гонорар успіху в процентах від ціни позову або твердій сумі (за якість послуг, досягнення позитивного результату).

Зразкові ціни на послуги ви знайдете на іншій сторінці - «Ціни» (див.)

Витрати на адвоката компенсуються стороною, що програла в розумних межах, які визначає тільки суддя за своїм внутрішнім переконанням. Відповідно, ніхто не може бути впевнений яку суму суддя вважатиме розумною, але тільки адвокат може і повинен довести, що клієнт поніс відповідні витрати, що оплата зроблена за ціною, встановленою угодою сторін, що адвокат виконав всі свої зобов'язання за договором і що гонорар успіху отримано заслужено.

Для юридичних осіб витрати на адвоката включаються до витрат при визначенні бази оподаткування.

Оплата за юридичні послуги здійснюється готівковими коштами або перерахуванням на мою карту Ощадбанку РФ або на мій рахунок в ЯндексДеньгі 410012441463974

Постійним клієнтам надаю знижки.

***

Отже, я вмію працювати на рівних з професійними суддями і опонентами, переконливо доводжу правоту своїх клієнтів і працюю до переможного кінця.

Від вас вимагається якомога раніше звернутися за юридичною допомогою, нічого не приховувати від мене і вчасно оплачувати мою роботу.

Виписка з характеристики про індивідуальні якості адвоката Баганова А.А. : Сконцентрований на інтересах клієнта; відрізняється раціональним, критичним і гнучким мисленням; позитивно ставиться до опонентів; відкритий для сприйняття чужих доводів; має розвинені навички передбачення і аналізу; може бути дуже переконливий; в екстремальних ситуаціях зібраний, здатний знайти несподівано просте рішення; діє з ентузіазмом; уникає дріб'язкового контролю.

АДВОКАТ по цивільних справах в Єкатеринбурзі

Адвокат по цивільних справах надає висококваліфіковану юридичну допомогу громадянам у світових судах, судах загальної та арбітражної юрисдикції, а також державних органах з будь-яких питань, пов'язаних з сімейними, спадковими, житловими та майновими спорами, а також займається списанням і оптимізацією боргів громадян і індивідуальних підприємців.

Доля вашого спору ґрунтується не тільки на вашу впевненість у своїй правоті, а й на знаннях і уміннях. Тільки кваліфікований адвокат постійно стежить за оновленням законодавства та судової практики, відточує в судових суперечках вміння переконувати професійних суддів, готовий відстоювати інтереси довірителя будь-яким не забороненим законом способом, в т.ч. використовуючи прогалини закону і слабкості позиції опонента.

Записавшись на консультацію до адвоката у цивільних справах, ви отримуєте (в усній, а при необхідності - письмовій формі) професійний аналіз проблеми, адвокат підкаже оптимальні шляхи вирішення спору і відповість на всі ваші запитання.

Якщо вирішити справу миром до суду не вийде, то в послуги адвоката у цивільних справах р Єкатеринбурга входить:

  • збір доказів за допомогою адвокатських запитів і опитування (за їх згодою) осіб, які володіють інформацією (цих прав немає у приватних юристів);
  • підготовка документів, позову (заперечень на позов) і клопотань (заяв);
  • представництво в суді;
  • віддалене консультування клієнта в разі, коли клієнт веде процес самостійно;
  • оскарження судових актів (рішень, ухвал).

Не залежно від вашої присутності (коли це обов'язково) на засіданні, адвокат допоможе скласти вам письмове пояснення як сторони у справі та підкаже як діяти в тій чи іншій ситуації.

Вартість послуг адвоката розумна і обґрунтована.

Таким чином, ви можете зняти з себе тягар судових розглядів, якщо довірите свою справу професіоналу.

Основні адвокатські послуги

безпечний договір

професійна розробка договорів або їх аудит дозволяють враховувати індивідуальні інтереси сторін і все оформити відповідно до вимог закону. Типові договори використовують лише тоді, коли сторони довіряють один одному, прибравши багатозначні терміни, неясні формулювання шаблону - тому що досвід показує що це не проста формальність ...

Безкоштовні консультації

Безкоштовні консультації

Щоб отримати термінову відповідь - безкоштовна консультація згодиться. Однак, щоб отримати надійний рада, наприклад по житловому спору), краще замовити платну консультацію . І справа не тільки в тому що безкоштовна консультація поверхнева ...

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: +7 (912) 24-15-978 або 8 (965) 521-20-72

ПИШІТЬ: [email protected]

БУДУ РАД ВАМ ДОПОМОГТИ!

ЩО ПРИВАБЛЮЄ ДО МЕНЕ КЛІЄНТІВ?
1. Як розділити материнський капітал після розлучення?
ЩО ПРИВАБЛЮЄ ДО МЕНЕ КЛІЄНТІВ?