Реклама
Реклама
Реклама

Сбербанк знижує процентні ставки і початковий внесок по іпотеці

10 серпня 2017 року, Москва - З 10 серпня 2017 року Ощадбанк знижує процентні ставки за житловими кредитами на покупку новобудов і квартир на вторинному ринку, а також знижує мінімальний розмір початкового внеску по продукту «Придбання готового житла».

Поточне зміна - наймасштабніше за всі роки існування іпотеки в Ощадбанку одноразова поліпшення умов по продукту: діапазон зміни складе 0,6-2 п.п., початковий внесок знижено на 5 п.п.

Нові ставки іпотеки на придбання житла в новобудові складуть 7,4-10%, на вторинному ринку 8,9-10%. Початковий внесок на продукт «Придбання готового житла» тепер становить 15%.

Початковий внесок на продукт «Придбання готового житла» тепер становить 15%

- На поточний момент ринок нерухомості та іпотеки повернувся на докризовий рівень: відновлюється попит і доступність житла, іпотечні ставки планомірно знижуються, поліпшуються нецінові умови отримання іпотечних кредитів.

Також протягом поточного року Ощадбанк провів масштабну роботу по оптимізації процесу видачі іпотечних кредитів, максимально автоматизувавши процеси і скоротивши витрати. Банк працював над поліпшенням сервісної складової іпотечного продукту: запустив сервіс електронної реєстрації, іпотечну платформу ДомКлік, яка дозволять клієнту не виходячи з дому отримати остаточне рішення по іпотеці.

Зазначені фактори і активності дозволили Ощадбанку істотно знизити процентні ставки і початковий внесок і вивести на ринок одне з кращих умов по іпотеці, - зазначив директор дивізіону «ДомКлік» Ощадбанку Микола Васєв.

Зазначені фактори і активності дозволили Ощадбанку істотно знизити процентні ставки і початковий внесок і вивести на ринок одне з кращих умов по іпотеці, - зазначив директор дивізіону «ДомКлік» Ощадбанку Микола Васєв

Показники іпотечного кредитування в Ощадбанку:

  • Всього в цьому році Ощадбанк видав іпотечних кредитів на суму майже 480 млрд. Руб., Що на 24% більше, ніж за січень-липень минулого року.
  • Портфель іпотеки Ощадбанку на 01.08.2017 становить 2,56 трлн. рублів, на 10% більше, ніж роком раніше.