Реклама
Реклама
Реклама

Почни з нуля! Іпотека в «КПД-2» тепер без початкового внеску

Велика помилка зараз думати про те, що без значного початкового внеску не варто навіть і думати про нову квартиру. У «КПД-2» запевняють: якщо потрібна іпотека, початковий внесок не обов'язковий. Велика помилка зараз думати про те, що без значного початкового внеску не варто навіть і думати про нову квартиру

У червні 2017 року було підписано угоду між будівельною компанією «КПД-2» і провідним іпотечним банком Поволжя АТ «Кошелев- банк». Сторони домовилися про нові умови іпотечного кредиту без початкового внеску для покупців квартир в таких об'єктах нерухомості Ульяновська, як Житловий комплекс «Будинок на Мінаєва», в мікрорайоні «Іскра», Житловий комплекс «На вулиці Весняній», Житловий комплекс «На вулиці Нахімова» на верхній терасі. Будинки від «КПД-2», які вже здані в експлуатацію, в програмі кредитування також беруть участь.

Максимальний термін кредиту за програмою з початковим внеском 0% - до 20 років. Сума кредиту - від 200 тис рублів до 3 млн рублів. Базова процентна ставка - 14,3%.

Всі подробиці про програму кредитування можна дізнатися в офісі продажів «КПД-2»: вул. Корюкіна, 8, тел .: (8422) 71-58- 58

«КПД-2» гарантує високу якість здаються в експлуатацію об'єктів. За всю історію групи компаній не було жодного зірваного контракту або недобудованого в термін об'єкта. Теплі будинки, велика кількість планувань квартир, оригінальні архітектурні рішення, доступна вартість житла - ми працюємо в інтересах своїх покупців. Використовуючи передовий досвід, сучасні технології та інновації, ми будуємо житло високого рівня комфортності. Купуючи квартиру від забудовника з надійною репутацією, можна бути впевненим в її високій якості. Гармонійне поєднання ландшафту, інфраструктури та навколишнього міської архітектури - відмінна риса всіх об'єктів «КПД-2».

Думаючи про майбутні мешканців, будівельники мають у своєму розпорядженні нові будинки в крокової доступності від всіх необхідних соціальних об'єктів. Високі стандарти якості дотримуються на всіх етапах будівництва: від вибору місця, де буде побудований новий будинок, до найтонших нюансів обробки.

Особливі вимоги до будівельних матеріалів і технологій - гарантія 40 річної успішної експлуатації об'єктів, будівель і споруд. Перевірена часом співпраця з проектним інститутом «Ульяновск- Гражданпроект», який входить до групи компаній, створило «КПД-2» репутацію відповідального і надійного забудовника в Ульяновської області.

Як на стадії проектування, так і на стадії будівництва житла дотримуються всі міжнародні стандарти і норми. Це і створення власної високотехнологічної виробничої бази, і проектні рішення, і підхід до організації процесу будівництва. Словом, ми намагаємося вносити свій вклад в модернізацію галузі. Все це ми зробили, вирішуючи завдання, яку з самого початку ставили перед собою: будувати так, щоб людям було комфортно жити в наших будинках, а нам було комфортно їх будувати.

«КПД-2» - надійність, перевірена часом!


назад