Реклама
Реклама
Реклама

Іпотека без первісного внеску Сбербанк

VN: F [1.9.22_1171]

Рейтинг: 5.0 / 5 (1 голосів)

Сьогодні покупка індивідуального житлового площі стає все менш доступною, звичайно, коли мова йде про її придбання або спорудження за власні фінансові кошти Сьогодні покупка індивідуального житлового площі стає все менш доступною, звичайно, коли мова йде про її придбання або спорудження за власні фінансові кошти. Однак, звернувшись до того чи іншого банківській установі, із заявою про довгострокове кредитному фінансуванні зведення нерухомості для проживання в ній або покупки її в уже будується чи повністю завершеному вигляді, можна швидко і ефективно вирішити свої проблеми з відсутністю даху над головою. Відомо, що саме Сбербанк відрізняється досить-таки вигідними умовами іпотечного кредитування громадян РФ, але необхідність оплати якоїсь частини вартості житлоплощі для багатьох є вкрай невтішним фактом.

Нові можливості

Іпотека без первісного внеску Сбербанк - свіже рішення для тих, хто не в змозі самостійно профінансувати 10-40% вартості передбачуваного придбання.

Умови такого виду довгострокового кредитування мало чим відрізняється від стандартної іпотеки розглянутого банківської установи. Наприклад, термін користування кредитом може складати до 30-ти років - число повністю аналогічне терміну кредитування всіх інших іпотечних пропозицій Ощадбанку. І все так же потрібно поручительство і созаемщики, документи, що підтверджують платоспроможність кожного з учасників іпотечної позики, так і забезпечення по кредиту теж потрібно. Ну, і чому тоді від позичальників не потрібне виконання такого умови, як оплата початкового внеску в тому чи іншому розмірі від повної вартості придбаного / передбачуваного до будівництва нерухомого майна? Все тому, що, згідно з правилами даної іпотеки, забезпеченням по ній може виступати виключно уже наявні у власності позичальників або созаемщиков об'єкти житлової або комерційної нерухомості. Саме тому даний вид кредитування навряд чи підійде нужденним у власному житлі людям, чиї родичі або батьки не мають достатньо найдорожчою квартирою або будинком, які вони, до того ж, погодяться залишити банку в заставу.

Крім того, не дуже зручним умовою кредитування по даній програмі є і те, що розміри фінансування банком придбання нового житла можуть бути не настільки великими, а це серйозно обмежить вас у виборі нерухомості, яку б вам хотілося придбати Крім того, не дуже зручним умовою кредитування по даній програмі є і те, що розміри фінансування банком придбання нового житла можуть бути не настільки великими, а це серйозно обмежить вас у виборі нерухомості, яку б вам хотілося придбати. До того ж, користування кредитом супроводжується ставкою від 13.5% при його мінімальних терміни. Відповідно, максимальний термін збільшує зазначений вище показник на 4%.

Якщо вам з яких-небудь причин в майбутньому буде цікаво, чи можна продати квартиру в іпотеку від Ощадбанку, то краще кілька разів подумайте, чи дійсно варто її оформляти.