Реклама
Реклама
Реклама

Іпотека 0% - це реально!

Акція від Групи Компаній «Мортон» - власна квартира без початкового внеску по кредиту

ГК «Мортон» спеціалізується на будівництві мікрорайонів доступного житла і входить в трійку найбільших компаній Росії за обсягами будівництва і введення в експлуатацію. При цьому Компанія зводить не просто вдома, а створює образ життя, формуючи комфортне середовище проживання, що враховує потреби сучасної людини. Гарантією надійності ГК «Мортон» служить 18-річний досвід успішної роботи на російському ринку, десятки побудованих мікрорайонів і десятки тисяч сімей, чия мрія про власну квартиру вже збулася. Тільки за останні два роки Компанія побудувала і здала 1 600 000 кв.м доступного житла.

Протягом багатьох років ГК «Мортон» співпрацює з найбільшими банками Росії, спільно з якими ГК реалізує спеціальні програми, в тому числі з кращими умовами іпотечного кредитування.

Наприклад, з 21 січня «Мортон» спільно з одним з найбільших банків Росії - ВАТ «Росевробанк» починає безпрецедентну акцію . Тепер нову сучасну квартиру в кращих споруджуваних мікрорайонах Нової Москви і найближчого Підмосков'я можна придбати по іпотеці без початкового внеску. Крім цього, не потрібна реєстрація в Московському регіоні, відсутня мораторій на дострокове (часткове або повне) погашення кредиту, а термін дії мораторію на рішення банку становить 3 місяці. Це означає, що власне житло тепер можна купити без будь-яких накопичень і відкладених коштів!

Згідно з умовами акції, початковий внесок по іпотеці становить від 0%, а кредит видається на термін до 20 років на суму від 350 тис. До 40 млн рублів. Даний вид кредитування був поширений до кризи. Після 2008 року такі програми повністю пішли з ринку, і більше 4 років банки не пропонували іпотеку без початкового внеску, незважаючи на те що попит на неї дуже високий.

Крім відсутності початкового внеску, спільна програма «Мортон» і ВАТ «Рос-ЄВРОБАНК» надає покупцям масу приємних бонусів при отриманні кредиту. Серед них - безкоштовне і оперативний розгляд заявки, відсутність необхідності в поруку, облік сукупного доходу позичальника, чоловіка (-гі) або батьків, зниження процентних ставок після оформлення права власності на 1-1,5% і так далі.

Акція поширюється на квартири в 12 кращих мікрорайонах ГК «Мортон» по всьому найближчому Підмосков'ї і Нової Москві. Серед них: Мортонград «Путілково» (Красногорський район, М.О.), «Солнцево-Парк» (Новомосковський а.о., Москва), «Бутово Парк 2» (Ленінський район, М.О.), «Бутово Парк 2Б» (Ленінський район, М.О.), «Завидна» (Ленінський район, М.О., м Чільне), «Катюшки» (м Лобня, М.О.), «Катюшки 2» (м Лобня, м.О.), «Південне Кучино 2» (м Залізничний, м.О.), «Щітніково» (р.н. «Балашиха, м.О.),« Сакраменто »(р.н. Балашиха, м .про.) ЖК Пролетарський пр. к. 12 (р Щелково, М.О.) і ЖК на вул. Зарічна 4 (г. Щелково, М.О.).

Крім того, все ще діє вигідна новорічна акція, яку «Мортон» підготував для своїх покупців: до 31 січня 2013 року на 1 кв. м житла встановлюється знижка, що досягає 5 000 рублів. Величина знижки залежить від обраного об'єкта і надається при 100% оплаті вартості квартири, а також при купівлі житла по іпотеці, що робить цю пропозицію ще більш вигідним.

З Компанією «Мортон» мрії збуваються!

Акція від Групи Компаній «Мортон» - власна квартира без початкового внеску по кредиту   ГК «Мортон»   спеціалізується на будівництві мікрорайонів доступного житла і входить в трійку найбільших компаній Росії за обсягами будівництва і введення в експлуатацію

Реклама. Проектні декларації на сайті www.morton.ru