Реклама
Реклама
Реклама

Автокредитних калькулятор без початкового внеску

Калькулятор для автокредитів, за якими початковий внесок не потрібно, допоможе вам в розрахунку сум щомісячного погашення основного боргу і відсотків.

Як правило, кредити на придбання якогось конкретного великого і дорогого предмета припускають, що покупець самостійно сплатить частину його вартості (зазвичай не менше 10%) Як правило, кредити на придбання якогось конкретного великого і дорогого предмета припускають, що покупець самостійно сплатить частину його вартості (зазвичай не менше 10%). Це правило особливо актуально для таких покупок як автомобілі.

Чому більшість банків не кредитує 100% вартості автомобіля?

Тому що позичальник може перестати виконувати свої зобов'язання за кредитним договором та у банку виникне необхідність реалізувати заставний автомобіль. А автомобіль цей закладений по своїй 100% вартості і, отже, коштів від його продажу буде досить тільки на покриття основного боргу, але ж необхідно ще погасити відсотки, пені, неустойки, витрати по стягненню і продажу.

Але, не дивлячись на високі ризики, програми автокредитування без початкового внеску, все ж, існують. Їх відмінні риси, як правило, такі:

  • більш висока процентна ставка;
  • коротший термін кредитування;
  • обмежений вибір автомобілів.

Кредитні пропозиції без початкового внеску розробляють не тільки банки, але і дилери автомобілів. У цьому випадку ризики, які утворюються через відсутність первинного внеску, мінімізуються за рахунок надання знижки на вартість автомобіля.

На сьогоднішній день автокредити без початкового внеску запропоновані наступними банками:

Найменування банку Відсоткова ставка,% Термін кредитування, місяців Вид автомобіля Росбанк 10-14,5 6-60 Нові іноземні та вітчизняні ЛОКО-Банк 9-16,9 12-60 Нові іноземні та вітчизняні Балтінвестбанк 13,5-18 60 Нові іноземні та вітчизняні Східний експрес 15-17 12-84 Нові та старі іноземні та вітчизняні Райффайзенбанк 16,4-18,4 12-60 Нові іноземні Банк Відкриття 15,9-16,9 6-60 Нові іноземні Банк Радянський 20-21 12-60 нові іноземні та вітчизняні Ренесанс Кредит 23,9-25,9 12-60 Старі іноземні та вітчизняні Металургійний до комерційними банк 15,25-22 6-84 Нові та старі іноземні та вітчизняні

Крім того, виплатити вартість автомобіля з позикових коштів можна, оформивши звичайний нецільової споживчий кредит, забезпечення по якому може не бути зовсім.

Супутні розділи:
автокредитних калькулятор

Для того, щоб розрахувати о котрій вам обійдеться автомобіль, придбаний в кредит без початкового внеску, заповніть поля калькулятора нижче.

Чому більшість банків не кредитує 100% вартості автомобіля?