Реклама
Реклама
Реклама

Автокредит на Газель. Які умови і які документи потрібні?

  1. Як взяти кредит на газель?
  2. Умови отримання кредиту на машину без початкового внеску
  3. висновки

На сьогоднішній день люди дуже замислюються над тим, як почати свій бізнес, адже для цього потрібна не тільки кмітливість, але і солідний стартовий капітал. У тих випадках, коли стартового капіталу немає, допомогти вирішити цю проблему може банк. Наприклад, можна взяти в кредит Газель і почати заробляти на вантажних перевезеннях, виплачуючи кредит отриманими від перевезень грошима.

Як взяти кредит на газель?

Але для того, щоб отримати позику, потрібно внести великий перший внесок (дуже часто банки висувають планку в 15 і більше відсотків від суми). Але є і такі кредитні плани, які дозволяють взяти авто в кредит без початкових внесків. Завдяки їм можна придбати машину в автосалоні, який схвалить банк-кредитор.

Недоліком такого кредитування є те, що щомісячна процентна ставка набагато вище, в порівнянні з кредитом з початковим внеском. Банк це аргументує тим, що ризикує він набагато більше. Комісія при оформленні також буде набагато вище, тому що машина відразу після виїзду з автосалону втратить вартість приблизно на 10-25% і в цьому випадку повернути витрачені гроші не вийде.

Серед підприємців-початківців такий кредитний план користується найбільшим попитом, тому що дохід можна буде отримувати відразу ж після покупки вантажного авто. Якщо доходи значно перевищують витрати, то можна платити по кредиту велику суму, тим самим скоротивши термін виплати і погасивши борг достроково.

Щоб не було ніяких проблем при оформленні документів, слід заручитися підтримкою поручителів. Це може зіграти вирішальну роль при прийнятті банком рішення про видачу кредиту. Варто помітить, що купивши Газель в кредит без початкового внеску буде потрібно повне оформлення страховки КАСКО і ОСАГО, тому ви повинні бути готові до додаткових витрат.

Корисна стаття: як здати автомобіль в оренду?

Умови отримання кредиту на машину без початкового внеску

Банки, які надають потенційним позичальникам можливість отримати позику на покупку Газелі, вимагають дотримання таких правил:

  1. Наявність у позичальника постійної реєстрації на території Росії;
  2. Стаж на останньому місці роботи повинен бути не менше півроку;
  3. На момент погашення боргу за кредитом позичальник не повинен бути пенсійного віку;
  4. Термін кредитування як правило буде лише один рік, адже без початкового внеску отримати позику на тривалий час практично неможливо.

Приватний підприємець повинен буде надати банку податкову декларацію. Додатковим плюсом буде довідка про доходи не тільки від позичальника, але і від його дружини або чоловіка, так підвищується шанс прийняття позитивного рішення банком. Оформляючи автокредит на газель без початкового внеску, позичальникові потрібно старанно розрахувати свої фінанси так, щоб мати можливість безболісно погашати заборгованість.

Обговоріть зі співробітником банку докладно всі умови вашого кредитного договору, суму відсотків і термін, на який виданий кредит. Уточніть, чи є можливість погашення заборгованості достроково, а також які штрафи і комісії будуть до вас застосовані, якщо раптово вийде прострочення по кредиту.

Уточніть, чи є можливість погашення заборгованості достроково, а також які штрафи і комісії будуть до вас застосовані, якщо раптово вийде прострочення по кредиту

Банку необхідно буде надати такий пакет документів, після чого потенційному позичальникові лише залишається чекати прийняття остаточного рішення:

  • Отримати автокредит на Газель можна, використовуючи паспорт і ще один документ на вибір: довідку про доходи, дублікат трудової книжки та ін .;
  • Копії водійських прав;
  • Свідоцтво про ІПН;
  • Посвідчення особи подружжя або довідка про її доходи;
  • Виписку по карті, копію пенсійного, який підтверджує те, що ви щомісяця робите внески до фонду;

У різних банках можуть зажадати різні документи, тому перед оформленням кредиту на Газель потрібно уточнити всю інформацію у консультанта.

висновки

Отримання автомобільного кредиту без початкового внеску однозначно має свої позитивні сторони, тим самим все більше клієнтів спілкуються в банк за позикою. Позичальнику необхідно всього лише зібрати мінімальний пакет документів, а ось виділяти велику суму грошей для початкового внеску необхідності немає. Заборгованість в такому випадку потрібно гасити за встановленим графіком і завжди є можливість погашення боргу раніше призначеного терміну.

Автокредит на Газель. Умови отримання кредиту без початкового внеску.

3 (60%) 1 Проголосувало [s]

Як взяти кредит на газель?
Як взяти кредит на газель?