Реклама
Реклама
Реклама

Міні кредит - взяти міні кредит, займ через інтернет

  1. Все про кредити лонбері
  2. Основні характеристики
  3. Як взяти міні кредит в loanberry
  4. Як повернути міні займ Loanberry
  5. Переваги Loanberry перед банками
  6. Умови та необхідні документи

Звичка думати, що міні кредит - це неодмінно над-дорогою, спекулятивний позику, з'явилася, завдяки мікрофінансовим організаціям Звичка думати, що міні кредит - це неодмінно над-дорогою, спекулятивний позику, з'явилася, завдяки мікрофінансовим організаціям. У всій банківській сфері ці компанії мають не найкращу репутацію.

На жаль, фінансова неграмотність населення призводить до того, що умови договору не вивчаються, багато хто не має уявлення про повну вартість кредиту, а деякі - навіть не здатні чесно оцінити свої можливості по погашенню наспіх отриманої позики.

Але не все так плачевно. Якщо є потреба в отриманні скромної суми, необов'язково брати її під 1-2 відсотки в день, є варіант і трохи краще.

Все про кредити лонбері

Якщо в компаніях, що видають швидкі гроші під щоденне нарахування відсотків можна отримати від 5 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на термін в декілька днів і за дуже короткий період схвалення (розгляд заявки відбувається всього за 5-10 хвилин), то P2P платформа Лонбері оперує більш широким діапазоном сум, які видаються і термінів. Мінімальна сума позики дорівнює 20 тисячам рублів, а термін повернення не менше 3 місяців.

Ставки, як і в банках, вимірюються лише у відсотках річних, опиняючись в десятки разів нижче, ніж в звичних МФО. Що це означає на практиці?

Вирішивши позичити у приватного інвестора сервісу суму в 20 тисяч рублів, наприклад, під 14% річних, користувач через 3 місяці поверне ці кошти з мінімальною переплатою.

Щомісячний платіж: 6 823,25 руб.

Переплата загальна: 469,75 руб.

Переплата в місяць: 156,58 руб.

Ці ж 20 тисяч при оформленні позики в стандартних МФО під 1,5% в день тільки через два тижні буде коштувати вже на 4200 руб. дорожче. На три місяці ставка складе 135% і повернути доведеться вже сумарно 47 тисяч. Розмір відсотків в цьому випадку виявляється більше самого боргу.

Будучи інтернет-сервісом, Лонбері видає позики громадянам по всій Росії шляхом перерахування грошей на рахунок позичальника в будь-якому банку.

Можна зняти їх в банкоматі і розпоряджатися на свій розсуд.

Виходить, що користуватися позиками від приватних інвесторів Лонбері, на відміну від мікрофінансових організацій, зовсім не дорого.

Основні характеристики

12-14% річних - мінімальні ставки

3 мес.-3 роки - можливі терміни повернення

Суми в борг - від 20 тисяч до 500 000 рублів

Призначення - нецільові позики. Купівля товарів, послуг, подорож, лікування або рефінансування раніше отриманих і невигідних кредитів (при відсутності прострочень).

Договір на видачу коштів - знаходиться у відкритому доступі, завантажити зразок можна тут.

Як взяти міні кредит в loanberry

Якщо ви вже зверталися в банки і встигли заробити хорошу репутацію позичальника, своєчасно й акуратно погашає будь-який кредит, приватні інвестори сервісу теж охоче схвалять заявку на суму від 20 тис. Рублів. У цьому умови від банківських нічим не відрізняються: пред'явлення паспорта громадянина РФ, інформації про дохід, перевірка кредитної історії, отримання рішення на максимальну суму і мінімальну ставку.

Щоб створити заявку, потрібно заповнити анкету в особистому кабінеті, надати мінімальний обсяг відомостей, а при бажанні зарекомендувати себе з найкращого боку, і будь-яку додаткову інформацію на розсуд. Щоб заповнити анкету потрібно кілька хвилин.

Як повернути міні займ Loanberry

Найзручнішим і надійним способом є погашення через особистий кабінет - банківською картою, будь-які види платіжних онлайн-систем, електронні гроші і будь-який варіант, кращий для позичальника, включаючи переклад з мобільного телефону.

В особистому кабінеті завжди можна відстежити платіж - він буде відображений після надходження грошей на рахунок компанії.

Переваги Loanberry перед банками

Головне і найважливіше для позичальника відміну Лонбері - отримувати міні кредит і позика на велику суму можна відразу з декількох джерел. Це означає, що на розміщену в рамках платформи заявку можуть відгукнутися кілька інвесторів, конкуруючи між собою і знижуючи ставку.

Це взаємовигідні угоди, оскільки інвестори також отримують прибуток від виданих в борг грошей, і вище, ніж при розміщенні в банку під відсотки.

Постійні користувачі послуг Лонбері впевнені на власному досвіді переконалися, що позики не обтяжуються додатковими послугами та комісіями, властивими банкам. Ставка не змінюється! Це постійна величина при дотриманні дисципліни платника. Розмір щомісячного платежу підбирається таким чином, щоб у позичальника залишалося досить коштів для комфортного життя.

Умови та необхідні документи

Заповнюючи анкету, кожен користувач сервісу раз надає інформацію про себе, необхідну для видачі грошей. Залежно від того, яка сума потрібна, міні кредит або кошти до півмільйона рублів, надається відповідний набір документів.

  • Підтвердження особистості.
  • Підтвердження працевлаштування. Таким документом може бути копія трудової книжки або довгострокового контракту.
  • Підтвердження доходу. Довідка 2НДФЛ за попередні 6 місяців.
  • Додаткова інформація. Внесення відомостей крім заявлених до обов'язкових, позитивно впливає на репутацію учасника сервісу і, як наслідок, призначення мінімальної процентної ставки і більшої суми. На міні кредит і максимальний займ поширюються вимоги по кредитній дисципліни.

Стати позичальником може кожен громадянин РФ у віці не менше 21 років на момент видачі позики і не більше 65 на дату повного погашення.

ЕЦП. Оскільки угоди укладаються онлайн, наявність електронного цифрового підпису є способом запевнення угоди. Однак для отримання невеликих сум її застосування необов'язково.

Взяти в борг

Що це означає на практиці?