Реклама
Реклама
Реклама

Кредити для студентів з 18 років

  1. Особливості кредитування студентів
  2. види
  3. В якому банку можна оформити кредит для студентів?
  4. Кредитні карти для студентів
  5. Позики для студентів в день звернення

Студенти відносяться до самої незаможної категорії людей, вони постійно мають потребу в грошах. Як же бути коли немає забезпечених батьків, готових допомогти в будь-яку хвилину грошима, немає можливості підробляти і при цьому вчитися, а терміново знадобилася пристойна сума грошей? Вихід один - звернутися до фінансової установи з метою отримання кредиту або позики.

Особливості кредитування студентів

Особливості кредитування студентів

Важливо розуміти: щоб отримати саме студентський кредит необхідно надасть банку або дугою фінансової організації, куди і планується звернутися за кредитом, документальне свідчення (підтвердження) того, що людина зарахований до лав студентів. Це повинен бути документ, виданий освітнім закладом, студентський квиток та інші офіційні акти, що підтверджують статус «студент».

Кожен банк або мікро фінансова організація (МФО) має право висувати свої власні індивідуальні умови студенту, який виступає в ролі позичальника. Якщо говорити про загальні умови, то це:

  • Наявність громадянства РФ;
  • Прописка в регіоні розташування банку, куди співається заявка;
  • Досягнення повнолітнього віку (18-ти років). Однак за умови наявності батьківської згоди в письмовому вигляді, завірений нотаріусом - гроші будуть надані і особам, які досягли 14-ти років;
  • Наявність постійного місця роботи або у самого позичальника або у його батьків / опікунів;
  • Документи, що підтверджують доходи поручителя.

При зверненні в банк або МФО з метою отримати студентський кредит варто читав, що особам, які не мають постійної роботи, необхідно буде мати поручителя.

Якщо студент є працюючим вже більше 1 року і може надати довідку з місця роботи і довідку, що підтверджує розмір заробітної плати, поручитель не потрібен.

Щоб отримати кредит, студенту необхідно подати такі документи:

  • Свій паспорт і паспорт поручителя;
  • Своє свідоцтво ІПН і свого позичальника;
  • Договір на навчання з освітньою установою;
  • Довідка, що підтверджує доходи позичальника / поручителя;
  • Копії трудової книжки позичальника / поручителя.

види

види

Багато банків і МФО, щоб підтримувати свою конкурентоспроможність пропонують різні варіанти кредитування студентам, незважаючи на те, що ця категорія населення не найнадійніша (навіть до пенсіонерів більше довіри).

Види кредитів для студентів в банках:

Кредит на навчання. Такий позику носить назву «цільової» і може бути використаний тільки для оплати навчання. Щоб отримати схвалення заявки, студенту необхідно підтвердити власну платоспроможність, надати довідку про доходи (можна поручителя). Так само необхідна довідка з бухгалтерії банку про вартість навчання.

Споживчий кредит з 18 років. Мета такого кредитування може бути будь-хто. Необхідно буде підтвердити доходи або надати поручителів. Процентна ставка, як правило, значиться в діапазоні від 19% 24%. Позика може бути погашений достроково, якщо таку умову прописано в угоді.

Студентський кредит з держпідтримкою видається банком, коли позичальник навчається на певній спеціальності. Такий варіант кредитування доступний з 14 років. Важливо письмовий дозвіл від батьків / опікунів. Примітно те, що цей вид кредиту може бути пролонгований і видається без довідки про доходи.

В якому банку можна оформити кредит для студентів?

Студенти можуть отримати кредит готівкою або на картку в більшості банків Росії. Але розглянемо пропозиції найнадійніших фінансових організацій країни.

В Ощадбанку є три варіанти:

  • з поручителем, де максимальна сума становить 3000000. Обов'язкова умова - досягнення позичальником 18-ти років;
  • без поручителів, де максимальна сума - 1500000 руб., обов'язкова умова - досягнення позичальником 21-го року;
  • кредит під заставу авто, де максимальна сума - 300000 рублів. Такий варіант можна оформити без довідок про доходи та поручителів. Обов'язкова умова - досягнення позичальником 21-го року.

Обов'язкова умова - досягнення позичальником 21-го року

Сбербанк встановлює терміни виплати кредитів для студентів в межах 3-60 місяців, при цьому процентна ставка - індивідуальна і розраховується виходячи з того який термін погашення встановлено, є забезпечення чи ні.

Сбербанк встановлює терміни виплати кредитів для студентів в межах 3-60 місяців, при цьому процентна ставка - індивідуальна і розраховується виходячи з того який термін погашення встановлено, є забезпечення чи ні

У ВТБ 24 студентам пропонується максимальна сума для позики в розмірі 3000000 рублів. При цьому ставка становить 19%, максимальний термін виплат - 7 років щомісячно рівними сумами. Обов'язково підтвердження своїх доходів або доходів поручителя.

Обов'язково підтвердження своїх доходів або доходів поручителя

У Банку Москви мінімальна сума - 100000, а максимальна - 3000000. При цьому ставка - 19%, максимальний термін виплат - 5 років щомісяця рівними сумами. Необхідне залучення поручителів або наявність заставного майна.

Необхідне залучення поручителів або наявність заставного майна

У МТС Банку можна взяти в кредит 1 000 000, при цьому ставка дорівнює 17,9%. Поручителі не потрібні, однак обов'язковою умовою є досягнення позичальником 18 років і наявність заставного майна.

Поручителі не потрібні, однак обов'язковою умовою є досягнення позичальником 18 років і наявність заставного майна

Россельхозбанк пропонує кредит студентам в розмірі 1000000 рублів. Обов'язковою умовою є досягнення позичальником 18-ти років, громадянство РФ і підтвердження доходів. Максимальний термін виплати боргу - 60 місяців.

Про те, де взяти кредит 1000000 рублів готівкою без довідок і поручителів тут:

Кредитні карти для студентів

Оформити споживчий кредит в банку студентам вельми складно, так як основне правило кредитування студентів - наявність поручителів, які можуть підтвердити свої доходи. І якщо такої людини немає, отримання грошей під великим питань. Але не варто впадати у відчай.

Дуже зручний варіант - отримання кредитної картки. Більшість банків надають, так званий, пільговий період, протягом якого позичальник повертає гроші без виплат відсотків за їх використання. Такий варіант може стати дійсно рятівним, коли гроші потрібні терміново. Звичайно студент не може оформити будь-яку карту (там вимоги високі), але отримати варіант спеціально для них цілком можливо.

Розглянемо види кредитних карт для студентів:

Кредитна карта Ощадбанку для студентів - Visa Classic / MasterCard Standard:

  • Ставка - 33,9%;
  • Кредитний ліміт - до 200 000 руб .;
  • Пільговий період - до 50 днів;
  • Вартість обслуговування - 750.

Кредитна карта від Східного Експрес Банку - Visa Classic / Visa Instant Issue:

  • Ставка - 29,9%;
  • Кредитний ліміт - до 300 000 руб .;
  • Пільговий період - до 56 днів;
  • Вартість обслуговування - безкоштовно.

Кредитна карта Тінькофф - Visa Platinum :

  • Ставка - 23,9%;
  • Кредитний ліміт - до 700 000 руб .;
  • Пільговий період - до 55 днів;
  • Вартість обслуговування - 990.

Кредитна карта від Московського Кредитного Банку - Master Card Standard / Visa Classic:

  • Ставка - 24%;
  • Кредитний ліміт - до 300 000 руб .;
  • Пільговий період - до 55 днів;
  • Вартість обслуговування - 850.

Кредитна карта від Тінькофф - World Master Card:

  • Ставка - 23,9%;
  • Кредитний ліміт - до 700 000 руб .;
  • Пільговий період - до 55 днів;
  • Вартість обслуговування - 990.

Позики для студентів в день звернення

Актуально для студентів - отримання грошових коштів в день звернення. Таку послугу надають практично всі МФО. Тут не потрібні ні поручителі, ні довідки про доходи, ні кредитна історія. Досить паспорта та досягнення 18 років (деякі МФО кредитую з 21 року).

Онлайн оформлення заявки - безсумнівна перевага, так як вже через кілька хвилин буде отримана відповідь. Якщо він позитивний можливо отримати позику на карту або забрати гроші готівкою в зручний час в офісі МФО або пунктах Контакт , золота Корона (Важливо попередньо переконатися, що обрана МФО дає позику через систему Контакт або Золота корона).

Оформити заявку можна по одному з пропозицій:

Звичайно в цьому відношенні пропозиції банків - найбільш привабливі, проте не всі вони готові надати кредити студентам, тим більше в день звернення, тому МФО, незважаючи на високі процентні ставки виграють.

Швидка форма заявки

Заповни заявку зараз і отримай гроші через 30 хвилин

Як же бути коли немає забезпечених батьків, готових допомогти в будь-яку хвилину грошима, немає можливості підробляти і при цьому вчитися, а терміново знадобилася пристойна сума грошей?
В якому банку можна оформити кредит для студентів?