Реклама
Реклама
Реклама

Як отримати кредит під заставу з поганою кредитною історією

Кожна банківська установа заради збереження власної стійкості використовує в своїй діяльності, а особливо під час видачі кредитів з поганою кредитною історією своїм клієнтам, особливий інструментарій - чорний список. Він являє собою перелік порушників договірних відносин. Це виступає відмінним відображенням критеріїв, за якими можна згрупувати кілька блоків, а саме:

- грубі порушення, до яких відносяться повне або часткове непогашення кредиту;
- середні порушення, серед яких виділяються прострочення платежів, що носять системний характер;
- відступи від умов, прописаних в кредитному договорі, визнані нормальними (одноразова прострочення, що не перевищує 5 днів).

Потрапити в подібну базу клієнт може при першому порушенні. Так, по кожному позичальнику заводиться особова справа, де зазначаються всі порушення, починаючи з першого, далі вони фіксуються в хронологічному порядку. Від змісту особової справи залежить можливість подальшого кредитування.

Якщо банк відмовляється видавати потенційному позичальникові банківську позику, не варто впадати у відчай. На сьогоднішній момент на фінансовому ринку України функціонує велика кількість суб'єктів, які можуть оформити кредит з поганою кредитною історією. Як правило, вони не звертаються до єдиних баз даних боржників і не пред'являють серйозних вимог до особистості позичальника. Головна умова отримання кредитних коштів - кредит під заставу . З поганою кредитною історією - це єдино можливий варіант.

У цьому випадку клієнт повинен надати банку певну гарантію, що підтверджує наявність боргових зобов'язань перед банком. Такою гарантією може виступити заставу будь-якого ліквідного майна, включаючи такі об'єкти:
- транспортний засіб будь-якого виду (автомобіль, мотоцикл, мопед, яхта, паром, спецтехніка та ін.);
- нерухомість (будинок, квартира, земельна ділянка, дача і ін.).

Велике значення має той факт, що турбуватися про пакет документації не потрібно. Досить пред'явити на місці загальногромадянський паспорт і документ, що підтверджує право власності на майно. До таких документів можна віднести договір купівлі-продажу, дарування, спадщини і т.д. На машину потрібно техпаспорт.

Якщо Ви терміново потребуєте в грошових коштах, а банки відмовляються співпрацювати з Вами через багаторазових порушень умов і порядку виплати платежів за попередніми кредитами, на допомогу прийде компанія «Каштан 2000». Наші співробітники проконсультують Вас по будь-якого питання і запропонують найбільш оптимальний варіант кредитування.

Сподобалася стаття? Поділіться посиланням на неї:

Сподобалася стаття?