Реклама
Реклама
Реклама

InVenture Investment Group представить інтереси українських виробників харчової продукції на міжнародній виставці SIAL 2016

InVenture Investment Group в інтересах українських виробників харчової продукції відвідає світову продовольчу виставку SIAL 2016 (16-20 жовтня, Париж, Франція) з метою сприяння експорту української продукції на європейські ринки.

SIAL 2016 - найбільша в Європі виставка продукції харчової промисловості, місце зустрічі професіоналів світової харчової індустрії. Число учасників попереднього заходу склало 6500, з продукцією яких ознайомилося понад 150 000 відвідувачів - фахівців з 200 країн світу.

Ключові профілі виставки SIAL 2016: напої, молочна продукція, свіжозаморожені продукти і морозиво, делікатесна продукція, консервовані вироби, бакалійна продукція, кондитерські вироби, домашня птиця, в'ялена і копчена продукція, фрукти і овочі, сухофрукти, органічні продукти, корисні для здоров'я продукти і добавки, харчові інгредієнти, інноваційні продукти харчування.

Ключові профілі виставки SIAL 2016: напої, молочна продукція, свіжозаморожені продукти і морозиво, делікатесна продукція, консервовані вироби, бакалійна продукція, кондитерські вироби, домашня птиця, в'ялена і копчена продукція, фрукти і овочі, сухофрукти, органічні продукти, корисні для здоров'я продукти і добавки, харчові інгредієнти, інноваційні продукти харчування

Ви є виробником харчової продукції та шукайте можливості для виведення Ваших товарів на європейський ринок, однак не маєте можливості взяти участь в SIAL 2016, налагодити контакти з найбільшими світовими закупщиками і отримати нові замовлення?

Представники InVenture Investment Group проведуть презентацію і представлять Вашу продукцію безпосередньо оптовим торговцям і супермаркетам, обговорять можливості співпраці та умови поставок продуктів харчування з України в Європу.

Для того щоб скористатися даною можливістю, заповніть невелику анкету до 10.10.2016

Всі питання Ви можете задати, звернувшись за наступними контактами:

Tel: +380 67 713 65 71
Email: [email protected]