Реклама
Реклама
Реклама

Юлія Висоцька представить свою нову книгу «ссобойку. Готовим дома, беремо з собою »

10 грудень в 19.00 талановита актриса, популярна телеведуча і автор кулінарних бестселерів Юлія Висоцька представить свою нову книгу - «ссобойку» в магазині «Новий книжковий» на Сухаревской.

«Ссобойку» - це збірник рецептів з телепрограми «Сніданок з Юлією Висоцькою», присвячений стравам, які добре є не тільки вдома, але і під час перерви на роботі чи навчанні, або брати в дорогу і на пікнік. Озбройтеся зручним контейнером, новою книгою Юлії Висоцької і невеликою кількістю часу, і смачні різноманітні ссобойку будуть втамовувати ваш апетит і радувати вас, ваших близьких і друзів, де б ви не знаходилися - в офісі, в дорозі або в інститутській бібліотеці.

В ході презентації Юлія Висоцька відповість на питання гостей зустрічі і проведе традиційну автограф-сесію. Не пропустіть можливість поспілкуватися з коханою телеведучої і автором чудових кулінарних книг!

У день презентації ви зможете придбати все книги Юлії Висоцької в магазині «Новий книжковий» на Сухаревской за спеціальною ціною.

Чекаємо вас 10 грудня о 19.00 в магазині «Новий книжковий», за адресою: Мала Сухарєвська пл., Д. 12, ТЦ «Садова Галерея»

  • 05 грудня 2014 року, 18:47
  • 2397
  • dёма