Реклама
Реклама
Реклама

Про виписку ЕГРЮЛ

У зв'язку з вступниками питаннями про копії Виписки з ЕГРЮЛ. повідомляємо:

Виписку з ЕГРЮЛ про конкретний юридичну особу у формі електронного документа Ви можете безкоштовно отримати, скориставшись сервісом ФНС Росії https://service.nalog.ru/vyp/ (Пройшовши реєстрацію на сайті https://service.nalog.ru/vyp/ і подальшу авторизацію).

Виходячи з положень пунктів 1 і 3 статті 6 Федерального закону від 6 квітня 2011 року № 63-ФЗ «Про електронний підпис» виписка / довідка про відсутність запитуваної інформації в електронній формі, підписана посиленою кваліфікованої електронним підписом, рівнозначна виписці / довідці про відсутність запитуваної інформації на паперовому носії, підписаної власноручним підписом посадової особи податкового органу та завіреної печаткою податкового органу.

Після чого зняти з виписки з ЕГРЮЛ про конкретний юридичну особу копію і прикласти її в комплект документів, які направляються в Громадську палату.

Звертаємо Вашу увагу, що відомості про державну реєстрацію юридичних осіб роздруковані з сервісу ФНС Росії https://egrul.nalog.ru/ не є виписка з ЕГРЮЛ про конкретний юридичну особу.

Приклад електронного підпису на виписки:

Правовий відділ Апарату Громадської палати