Реклама
Реклама
Реклама

ЕГРН виписка з Росреестра на будівля або житловий будинок

  1. ЕГРН виписка на будівлю або квартиру з Росреестра

Керуючі компанії та інші зацікавлені особи задаються питанням, чи можна отримати виписку ЕГРП на багатоквартирний будинок

Керуючі компанії та інші зацікавлені особи задаються питанням, чи можна отримати виписку ЕГРП на багатоквартирний будинок. Відповісти на це питання можна ствердно - так, можна. У базі даних Росреестра міститься достовірна інформація, яка стосується як цілого багатоквартирного будинку, так і поквартирні дані. У будь-якому випадку, зацікавлена ​​особа може отримати загальну інформацію щодо багатоквартирного будинку, так і по кожній квартирі окремо.

Загальна виписка на багатоквартирний будинок вказує різну інформацію, де міститься загальна площа не тільки вдома, а й прилеглих до об'єкту ділянок землі. Ця виписка ЕГРП допомагає архітекторам, муніципальним органам та іншим зацікавленим особам отримати документ, на підставі якого здійснюються додаткові дії.

Необхідно звернути увагу, що виписка ЕГРН містить тільки загальнодоступну інформацію, яка регламентована законодавством Росії. Кожен, хто замовляє виписку, в залежності від статусу, може отримати розширені дані, що містяться у виписці ЕГРП.

Згідно із законодавством, виписки можна умовно розділити на три групи:

  • Загальнодоступна виписка на конкретний суб'єкт - будинок, житловий \ нежитловий об'єкт, земельну ділянку.
  • Інформація, що стосується прав фізичної особи або іншої сторони на об'єкт.
  • Про перехід прав майна на конкретний суб'єкт.

Таким чином, для конкретної групи встановлено свій набір послуг, які можна отримати, замовляючи певну категорію бланка виписки з ЕГРП.

ЕГРН виписка на будівлю або квартиру з Росреестра

Пошук об'єкта

1 Вкажіть точну адресу або кадастровий номер об'єкта нерухомості. Наш сервіс знайде в реальному часі і покаже всі об'єкти з бази Росреестра відповідають вашому запиту. Уважно перевірте всі дані, вкажіть пошту і телефон, далі перейдіть до оплати.

оплата виписки

2 Вартість виписки - 119 руб. Оплата заявки здійснюється через сервіс PayMaster, будь-яким зручним для способом. Зверніть увагу, що в залежності від обраного способу оплати PayMaster може стягувати комісію.

Зробити запит

3 Після оплати обраного об'єкта, наші фахівці сформують відповідний запит в Россреестра офіційний запит. Час готовоності офіційної довідки з Росреестра залежить від завантаження, але в середньому становить від 5 хвилин до 1 години.

готова виписка

4 Після завершення обробки вашого замовлення ви отримаєте повідомлення на пошту і пуш повідомлення, що виписка з Росреестра успішно оброблена. А так же ви отримаєте можливість завантажити готову виписку в html, PDF, оригінал файлів або просто роздрукувати готову виписку.

В єдиній базі даних Росреестра міститься докладна і коротка інформація на об'єкт нерухомості. В цілому, кадастрова інформація виписки містить великий блок інформації:

  1. Кадастровий номер, в разі відсутності на конкретний об'єкт кадастрового номера, вказується умовний номер кадастрового значення. Кадастровий номер, це своєрідний блок цифр, які розділені двокрапкою. Блок цифр в комбінації вказує на кадастровий округ, область, а також кадастровий район, кадастровий квартал або районування, номер кадастрового ділянки.
  2. Найменування. Якщо це квартира, наприклад, вказуєте квартира з кількістю N кімнат, або приміщень для нежитлового об'єкта.
  3. Цільове призначення. Визначено два види цільового призначення, які вказуються в кадастрової інформації - житловий об'єкт, або відповідно нежитловий об'єкт.
  4. Площа. Згідно російським одиницях виміру, вся площа вказується виключно в квадратних метрах.
  5. Інвентарний номер. Після первинного обстеження, об'єкту присвоюється інвентарний номер, який відповідно відбивається в самому кадастровий номер.
  6. Поверховість. Вказується для всіх типів будівель, навіть якщо у вас є багатоярусна квартира, вказується її поверховість, як і для об'єкта в цілому
  7. Номер поверхового плану. Як правило, такий номер присвоюється для деяких типів приміщення, наприклад, якщо це комунальна квартира.
  8. Місце розташування. В даному випадку вказується конкретна адреса, тобто вулиця, номер будинку та місце знаходження (місто, селище, поселення, село, аул і т.д.).
  9. Склад. Даний пункт відноситься до підприємств, де вказується майно, відноситься не в ролі господарюючого об'єкта, а в якості цілісного майнового комплексу.

Якщо вам необхідна інформація на конкретний будинок або на кожну квартиру окремо, ви можете звернутися в компанію ТОВ Ресурс, яка надасть вам в режимі онлайн готову виписку по цікавить вас об'єкту.

Досить вказати який об'єкт вас зацікавив, що ви хочете по цьому об'єкту дізнатися, і ми надамо вам докладну виписку.

Вона допоможе вам для прийняття вірного рішення щодо цікавить вас суб'єкта права

Для цього вам необхідно заповнити детальну або коротку форму онлайн виписки ЕГРП на сайті нашої компанії, оплатити послугу і протягом декількох хвилин ви отримаєте детальну інформацію про цікавить вас суб'єкті майнового права.

ЗАМОВИТИ терміново виписки

ЗАМОВИТИ ЕГРН