Реклама
Реклама
Реклама

Круасани з листкового тіста - покроковий рецепт з фото

  1. Складові:

Ця смачна випічка має один дуже великий плюс - приготувати її дуже і дуже просто, адже ми використовуємо в цьому рецепті готове заморожене листкове тісто Ця смачна випічка має один дуже великий плюс - приготувати її дуже і дуже просто, адже ми використовуємо в цьому рецепті готове заморожене листкове тісто. І все, що нам треба зробити - це розморозити його заздалегідь і власне сформувати самі круасани. Я люблю домашні круасани за їх свіжість, за їх чудовий смак і ніжність, причому начинку ви вибираєте самі. Сьогодні я пропоную спекти вам апетитні і смачні круасани з арахісовими горіхами і медом. Окремо хотілося б поговорити про листковому тісті, існує думка, що краще за все використовувати дріжджове тісто для випічки круасанів. На мій смак і з бездріжджового виходить чудова солодка випічка. Моя вам порада - спробуйте в роботі їх обидва і зробіть для себе висновок, що вам сподобається більше. Найкраще будь-яку листкову випічку готувати перед вживанням, вона хороша тільки в свіжому вигляді.

Складові:

  • заморожене листкове тісто
  • арахісові горіхи 100 гр
  • 2 ст ложки меду
  • 1 сире яйце

Спосіб приготування

Листкове тісто размораживаем згідно інструкції на упаковці і зовсім злегка прокатуємо качалкою в одному напрямку Листкове тісто размораживаем згідно інструкції на упаковці і зовсім злегка прокатуємо качалкою в одному напрямку. Розрізаємо пласт на трикутники.

Горіхи подрібнюємо і змішуємо з медом Горіхи подрібнюємо і змішуємо з медом.

У нижньому боці трикутника робимо невеликий надріз, викладаємо 1 чайну ложку начинки У нижньому боці трикутника робимо невеликий надріз, викладаємо 1 чайну ложку начинки

і формуємо круасан і формуємо круасан.

Викладаємо їх на деко, застелене пекарської папером і змащуємо сирим яйцем Викладаємо їх на деко, застелене пекарської папером і змащуємо сирим яйцем.

Випікаємо круасани в добре розігрітій духовці до 200 С близько 15- 20 хвилин, до готовності і красивою рум'яної Випікаємо круасани в добре розігрітій духовці до 200 С близько 15- 20 хвилин, до готовності і красивою рум'яної. Акуратно знімаємо їх з дека і даємо охолонути на решітці. Смачного.

Схожі рецепти