Реклама
Реклама
Реклама

Зразки для договорів з продажу авто в Білорусі

Грамотно складений договір - основа законних правовідносин сторін

Грамотно складений договір - основа законних правовідносин сторін


Юридично грамотно складений договір гарантує виконання сторонами викладених в ньому обов'язків, здійснення прав і захист сторін за законом.

Всі положення договору повинні мати однозначне тлумачення, бути зрозумілими і відповідати законодавчим нормам. При виникненні суперечок і розбіжностей сторони нерідко звертаються до суду, а суд сприймає те, що написано в договорі, тільки буквально.

Автоцентр «4 КОЛЕСА» протягом 10 років є флагманом серед компаній, які займаються продажем автомобілів з пробігом. Ми задаємо стандарти, постійно впроваджуємо все нові і нові ідеї.

Але не тільки передові ідеї і технології продажів - наш козир. Вся наша діяльність - еталон відповідності із законодавством, наші договору чесні і прозорі.

Кожна угода оформляється конкретним договором, з яким ви можете ознайомитись перед візитом до нас.

Якщо ви вирішили поставити автомобіль до нас на майданчик для комісійного продажу, з вами буде укладений: ДОГОВІР КОМІСІЙНОЇ ПРОДАЖУ АВТО .docx

Терміновий викуп авто ми оформляємо виключно договором викупу авто (ніяких удаваних угод за договором комісії з видатковим ордером без дати, ніяких рахунок-довідок нібито на співробітника фірми, ніяких інших лівих схем викупу) - ДОГОВІР ВИКУПУ АВТО .docx

Наш договір строкового викупу авто і комісійного продажу авто ви зможете надати при необхідності вашому податковому інспектору. Цих документів вам буде досить для подання податкової декларації.