Реклама
Реклама
Реклама

Купити однокімнатну квартиру в Ялті

  1. Як купити 1-кімнатну квартиру в Ялті недорого без посередників?
  2. Продаж однокімнатних квартир в Ялті

Замислюєтеся купити однокімнатну квартиру в Ялті

Замислюєтеся купити однокімнатну квартиру в Ялті? Із задоволенням надамо вам пораду з цього питання.

Від чого залежить вартість однокімнатної квартири в Ялті?

  • Відстань до моря - визначальний фактор у формуванні ціни на квартиру. Чим ближче до води - тим дорожче
  • Рельєф місцевості, на якій розташований будинок. Чим рівніше - тим зручніше і, відповідно, дорожче.
  • Вид з вікна і поверховість. Якщо хочете насолоджуватися кращим видом з вікна, доведеться вибрати поверх вище і заплатити більше.
  • Стан обробки. На ринку нерухомості представлені квартири з новим або старим ремонтом, під чорнову обробку ( «голі» стіни, відсутність розводок для комунікацій і т.д.) і під чистову обробку (поверхні вирівняні, проведена розводка). Ціна квартири з ремонтом значно вище, ніж квартири без нього.
  • Район міста. Найдорожчі квартири знаходяться ближче до Набережної, в центрі Ялти, на рівнинній місцевості, в пішій доступності до моря. Одним з найбільш елітних в місті вважається район Приморського парку, в 200 м від моря і пляжу. У спальних районах міста і вище траси Южнобережного шосе квартири значно дешевше.
  • Рік будівництва. Більшість клієнтів віддає перевагу квартирам вільного планування в новобудовах. Відповідно, чим новіше будинок, тим дорожче квартира. Популярністю користується і вторинне житло. До речі, це не завжди квартири в старих будинках, вторічкой також називають квартири в новому будинку, які вже були продані забудовником, і у яких є власник.

Як купити 1-кімнатну квартиру в Ялті недорого без посередників?

Як купити 1-кімнатну квартиру в Ялті недорого без посередників

Агентство нерухомості «Другий будинок» пропонує повний комплекс послуг у сфері житлової нерухомості. Ми підбираємо для наших клієнтів тільки найвигідніші пропозиції - від ціни і якості до поверховості і площі. Контролюємо весь процес купівлі-продажу квартир. На нашому сайті представлена ​​велика база нерухомості. До кожного житлового об'єкту додаються фото. Щотижня відбувається оновлення акційних пропозицій та оголошень.

Продаж однокімнатних квартир в Ялті

«Хочу - куплю»! Ми вам в цьому допоможемо.

"Другий дім" - профі в темі «продаж однокімнатних квартир в Ялті». Ми допомагаємо нашим клієнтам придбати нерухомість в Криму з 2008 року. Хочете квартиру в Ялті? Звертайтеся до нас!

Як купити 1-кімнатну квартиру в Ялті недорого без посередників?
Від чого залежить вартість однокімнатної квартири в Ялті?
Як купити 1-кімнатну квартиру в Ялті недорого без посередників?
Хочете квартиру в Ялті?