Реклама
Реклама
Реклама

Як вибрати квартиру на вторинному ринку СПб?

У Санкт-Петербурзі великим попитом користуються квартири на вторинному ринку

У Санкт-Петербурзі великим попитом користуються квартири на вторинному ринку. А все по тому, що в цьому місті дана нерухомість має вагому історичну цінність. Багато людей мріють оселитися в центрі Санкт-Петербурга і насолоджуватися його неповторною атмосферою. Однак, при виборі вторинної нерухомості необхідно бути дуже уважним і пильним. Кожна дрібниця може істотно поліпшити або, навпаки, зіпсувати враження про запропонованому варіанті.

Найкраще віддавати перевагу комфортним і безпроблемним квартирах, які мають свій колорит і атмосферу. На щастя таких пропозицій на ринку нерухомості Санкт-Петербурга тут https://spb.etagi.com/ предостатньо. Вибір квартири можна здійснювати як самостійно, так і використовуючи допомогу фахівців даної спрямованості. І той і інший варіант є прийнятним. Все, в більшій мірі, залежить від того чи є у вас час на ретельне вивчення ринку і його теперішніх пропозицій. Вся справа в тому, що вибір квартири - це справа не лише ця хвилина. А ретельне вивчення варіантів може швидко втомити.

З цієї причини багато людей вважають за краще доручити дане завдання більш відповідальним і компетентним людям - ріелторам. При цьому не варто забувати, що основні критерії і переваги, ви повинні пропрацювати самостійно. Вибір району, площа квартири, приблизна планування, вид з вікна і інші дрібниці вже повинні бути сформовані у вашій голові. Це значно спростить пошук ріелтору і в результаті ви отримаєте бажаний об'єкт в найкоротші терміни.

Дуже часто квартири на вторинному ринку в Санкт-Петербурзі купують з метою подальшої здачі її в оренду. Це досить хороше вкладення. Особливо, якщо враховувати той факт, що Санкт-Петербург є одним з найбільш відвідуваних туристами місто нашої країни. Квартиру під здачу найкраще купувати ближче до історичного центру. Однак, якщо такої можливості немає, то і квартира в спальному районі буде користуватися не меншим попитом. Єдиний мінус - здавати її доведеться за меншою вартістю. Підвищити вартість оренди в даному випадку можна тільки за рахунок якісного ремонту.

Придбання нерухомості на вторинному ринку - це просто відмінна інвестиція. Це місто завжди радісно зустрічає туристів і гостей. Так, і проживання тут на постійній основі багато хто сприймає, як справжній подарунок долі.