Реклама
Реклама
Реклама

Вартість добової стоянки в аеропорту Внуково, паркінг поруч з аеропортом

  1. Парковки і стоянки
  2. система паркінгів
  3. парковки короткострокові
  4. довготривалі парковки
  5. Парковка у терміналів аеропорту, тарифи
  6. ще парковки

Пасажири, які приїжджають в аеропорт Внуково на своїх автомобілях, як правило, турбуються про те, як припаркуватися, де залишити машину на кілька днів, і скільки коштує паркування. Це насправді велике питання і не тільки для вперше приїжджають, тому що аеропорт Внуково є одним з найбільших в країні і має в своєму розпорядженні кількома комплексами з розгалуженою мережею парковок. Щоб позбавити вас від пошуків в самий переддень рейсу, розповімо, де можна зупинитися поруч з аеропортом, і скільки це буде коштувати. Отже, що являє собою парковка у Внуково, де можна залишити машину, і які є автостоянки у Внуково? Пасажири, які приїжджають в   аеропорт Внуково   на своїх автомобілях, як правило, турбуються про те, як припаркуватися, де залишити машину на кілька днів, і скільки коштує паркування

Так виглядає в цілому аеропорт Внуково

Парковки і стоянки

На схемі видно, як розгалужена тут мережу терміналів і об'єктів іншої інфраструктури, в тому числі автостоянок в міжнародному аеропорту Внуково. Щодня звідси вилітають десятки тисяч пасажирів, і тому розроблена хороша система паркінгів і стоянок. Серед них є платні парковки, є також місця, де можна залишити машину безкоштовно. Є парковка для автомобілів короткострокова, є і довгострокова парковка, є можливість розрахунку подобово.

Є парковка для автомобілів короткострокова, є і довгострокова парковка, є можливість розрахунку подобово

Схема паркування автомобілів у Внуково

система паркінгів

На сайті аеропорту можна знайти вичерпну інформацію про двох багаторівневих паркінгах №1 і № 2, це на додаток до того, що кожен термінал має свій паркінг на вулиці. Кожен з багатоповерхових паркінгів готовий прийняти до 350 автомобілів, при цьому час перебування необмежено - тут можна залишити машину на кілька днів, на добу або пару годин, а можна залишати і на весь термін вашого відпустки. Паркінги розміщені на привокзальній площі, так що це найнадійніша і зручна парковка поряд з аеропортом Внуково, з якої можна швидко потрапити в будь-який термінал. Близько багаторівневих паркінгів розміщені також і додаткові місця для автомобілів з 200 паркувальними місцями.

Близько багаторівневих паркінгів розміщені також і додаткові місця для автомобілів з 200 паркувальними місцями

Паркінг в аеропорту

Багаторівневі паркінги мають виділені місця для пасажирів з маломобільних груп населення. Так, для інвалідів, інших категорій людей з цих груп облаштовані місця для парковок на першому поверсі.

Тарифи на добове перебування автомобіля в боксі - 1000 рублів.

Важливо! Незважаючи на те, що стоянок біля аеропорту Внуково і дозволених місць для автомобілів досить багато, деякі порушують правила і залишають машину під естакадами, на проїжджій частині, що заборонено. За порушення машину можуть запросто відправити на штраф-стоянку. При цьому аеропорт тут буде ні до чого: прилегла територія аеропорту відноситься до міста Москві, відповідно, спостереження за порядком на дорогах - до московського ГИБДД. Відповідно, всі штрафи, евакуація та інші неприємності для порушників будуть виходити саме від цього підрозділу. Залишати машину на естакаді на вході в термінал А тим більше не варто, так як, крім штрафу, вас чекатиме ще й закритий вихід назад, так як Термінал А працює тільки на вхід, щоб зняти затори на в'їзді і знизити нелегальне розміщення автомашин.

Жодна відкрита короткострокова або довгострокова парковка Внуково не охороняється, тому навіть наявність оплати і приміщення машини на паркувальне місце не говорить про факт укладення договору храненія.Об це повідомляється на сайті самого аеропорту Внуково. Тому не залишайте в транспортному засобі цінних речей навіть на час, за них, так само як і за сам автомобіль, його збереження і комплектацію, адміністрація парковок не несе відповідальності.

парковки короткострокові

На території аеропорту є кілька стоянок, де можна залишити автомобіль на невеликий час. Це зручно для тих, що зустрічають літак. У кожної з них є свій номер: №1, №2, №3, все приймають машини за плату. Будь-яка короткострокова платна парковка надає місця безкоштовно для інвалідів, які паркуються на спеціальних машинах, а також для багатодітних сімей та ветеранів Великої Вітчизняної війни, які приїхали проводжати, зустрічати або летіти з аеропорту. Дві останні категорії можуть користуватися своїми пільгами не більше трьох днів, більше ж тривала парковка оплачується на загальних підставах.

Дві останні категорії можуть користуватися своїми пільгами не більше трьох днів, більше ж тривала парковка оплачується на загальних підставах

Парковка короткочасного перебування

Також безкоштовно можуть проїжджати і паркуватися автомобілі, що перевозять дітей-інвалідів, а також автотранспорт медичних, правоохоронних, інших подібних відомств. Якщо стоянка у Внуково не перевищить 15 хвилин, то плату не візьмуть. Це зручно для тих, хто просто приїхав і висадився з автомашини. За перші півгодини плата складе 100 рублів, далі тариф той же, але не більше трьох годин - це час вважається вже довготривалої стоянкою.

Схема парковок з нанесеними цінами

довготривалі парковки

Ще чотири парковки поблизу аеропорту пропонують довгострокове розміщення:

  • Довгострокова парковка №4 - до неї зручно під'їхати з боку Київського шосе, а розташована вона поблизу від короткострокової № 3. Добова вартість перебування машини тут - 500 рублів, а ось за втрату паркувального квитка доведеться заплатити півтори тисячі плюс сплатити ще й вартість перебування автомашини на парковці. Всі довготривалі парковки надають безкоштовне місце для інвалідів та інших пільговиків, перерахованих вище, а також для спецтранспорту;
  • Довгострокова стоянка у Внуково № 5, як і довгострокова парковка № 6, зручні, якщо ви паркуетесь з боку Київського або Боровського шосе. Вони досить близько знаходяться до терміналів (в 1 км), працюють кожен день і ніч без перерв. До того ж тут можна скористатися безкоштовним трансфером, якщо потрібно проїхати в той чи інший термінал. Якщо паркуешься на день-два, то плата за перший і другий день становить 300 рублів, більше двох днів перебування сплачується по 250 рублів;
  • Довгострокова парковка № 7 - тариф тут дешевше, а парковка розташована далі інших. На ній залишаються припарковані автомобілі відлітають, знаходиться вона в селищі Внуково, на Аерофлотської вулиці. Безкоштовний трансфер тут не пропонують, вартість доби становить 300 рублів.

Довготривалі парковки під відкритим небом

Парковка у терміналів аеропорту, тарифи

Яка погодинна вартість паркування у Внуково? Якщо ви приїхали на нетривалий час, то оплата може проводитися за годину. Наприклад, на багаторівневих паркінгах і на територіях, прилеглих до них, можна залишити машину безкоштовно в перші 15 хвилин, після чого першу годину доведеться сплатити по 500 рублів (навіть якщо годину буде неповним), а далі 100 рублів за годину другий, і 100 - за третю годину. Четверта година і далі вважається як добу і коштує 750 рублів.

ще парковки

У районі аеропорту працює також комерційна перехоплюють паркування «Паркплац Внуково», вона призначена для короткочасного стояння, має свою інфраструктуру і приймає до 500 машин одночасно. Ціна в добу - 250 рублів.

Є й інші приватні парковки біля міжнародного аеропорту Внуково, такі, як наприклад, «Руссия /// Внуково», Park & ​​Fly та ін. Вони розрізняються рівнем сервісу, віддаленістю, тарифами. Так, можна знайти, наприклад, тариф на розміщення машини в 150 рублів на добу для тривалого перебування і по 200 рублів для короткочасного перебування. Такі ціни, наприклад, дає «Ульотний паркінг», розташований в п'яти хвилинах їзди на автомобілі.

Чим хороші приватні парковки? У них є свої переваги. В першу чергу, переваги пов'язані з можливістю замовити безкоштовний трансфер до терміналу. І подають машину, за відгуками мандрівників, як правило, швидко. Так, та ж парковка Парк Флай доставляє своїх клієнтів за п'ять хвилин на дуже зручному і комфортному автобусі. До речі, такий сервіс діє цілодобово. На кожній приватній парковці є, як правило, кафе, закусочні, інші послуги та сервіси.

Незважаючи на те, що аеропорт Внуково досить великий і заплутатися з численними під'їздами і терміналами в ньому цілком можливо, при знанні схеми аеропорту можна легко знайти місце для парковки. У всякому разі, для вилітають або зустрічаючих не буде великою проблемою знайти місце для автомобіля і розмістити машину біля аеропорту Внуково.

Як уже зрозуміло, повністю безкоштовно знайти місце для парковки в цьому московському аеропорту не вдасться, якщо тільки ви пробудете на території менше 15 хвилин. Всі парковки, короткострокові або довготривалого користування, віднесені до аеропорту або приватні, з безкоштовним трансфером або без нього, - платні, хоча і з різними розцінками. Різними на них будуть і послуги. Деякі платні парковки приватного характеру практикують для залучення клієнтів клубні карти, вони зручні для тих, хто часто літає літаками з цього аеропорту. У будь-якому випадку, наявність хорошого вибору стоянок дозволяє вибрати і відповідне якість їх послуг.

Відео

Отже, що являє собою парковка у Внуково, де можна залишити машину, і які є автостоянки у Внуково?
Чим хороші приватні парковки?